2777
2789
عنوان

روغن بنفشه کنجد برای سینوزیت

69 بازدید | 14 پست

دوستان تو رو خدا اگه کسی تجربه مشابهی داره راهنمایی کنه. پسرم ۶سالشه یه  چند وقتی بود که پشت هم سینوزیت میشد ، این ۴ ماهه اخیر که اصلاً انگار قطع نمیشد اول تشخیص آلرژی بعدم آسم دادن، کتوتیفن مصرف میکرد. دو هفته کامل کتوتیفن رو دادم بهش و کامل خوب شد. بردمش پیش دکتر سنتی گفت شبا قبل خواب یک قطره روغن بنفشه بریز تو بینیش و یه نصفه استکان دم کرده بابونه بهش. الان شده ۱۰ روز که انجام دادم و از دیروز آبریزش بینی داره ، سبز و غلیظ. ... طبیعه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبز عفونته 

ببر دکتر 

دختر منم سینوزیت داره و همش خلط 

دارم پیشونی پشت گوش و زیر گردن با روغن سیاهدانه چرب میکنم هر شب براش 

و اینکه هر روز سر انگشت شصتش و کف دستش با روغن سیاهدانه ماساژ میدم و چرب میکنم 

بهتر شده خداروشکر 

روغن بنفشه شنیدم منم اما جرات نکردم 

فعلا امضا ندارم
سبز عفونته ببر دکتر دختر منم سینوزیت داره و همش خلط دارم پیشونی پشت گوش و زیر گردن با روغن سیاهدانه ...

حالا من سیاهدونه رو جرات نکردم چون خیلی خونو رقیق میکنه ، بدنشو چرب میکنما با سیاهدونه جرات نکردم تو بینیش بریزم

مطمئن اید؟ینی تجربه دارید؟تلان خودش باعث عفونت جدید نشده

نه ما کلا روغن بنفشه باپایه کنجد خیلی استفاده میکنیم تو سرماخوردگی چندقطره داخل بینی میریزیم یا وقتی سردرد میگیریم یا بینیمون خیلی خشک میشه درکل چیز خوبیه

همه همینو میگم ، خودم میترسم این روغنا باعث عفونت شده باشن

ببین عزیزم پیشونی وقتی سینوزیت میشه پره عفونت میشه چسبیده میشه همونجا 

برای همین میگن باید با سرم نمکی داخل بینیت کنی فشار بدی هر چی عفونت کنده بشه بیاد بیرون از اون یکی سولاخ 

حالا الان داره عفونتای چسبیده تخلیه میشه خیلی هم عالیه ادامه بده ونترس 

2810