2777
2789

سلام خانوما من خودم خواستم اصلاح سبک و شروع کنم شبا زود بخوابم صبح هام زود بیدار شم با دکتر خودم صحبت کردم گفتن ۸خواب کافیه حالا زود یا دیر چیزی نگفتن به من 

الان من شبا زودتر ۱۲ونیم یک خوابم نیبره صبح هام ۹ یا ۹ونیم بیدار میشم ولی یه جا خوندم نوشته بود باید حتما تا ۷صبح بیدار باشی کسی تجربه داره راهنماییم کنه

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

من شبا همون ۱۲ اینا میخوابیدم تا ۸ و ۹ صبح اما خیلی رو ورزش و رژیم غذایی تمرکز داشتم قند مصنوعی رو کامل حذف کردم سردیجات نمیخوردم بیشتر گرمی میخوردم برنج و نون هم کم میخوردم وزنمو کنترل کردم خوب شدم 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من شبا همون ۱۲ اینا میخوابیدم تا ۸ و ۹ صبح اما خیلی رو ورزش و رژیم غذایی تمرکز داشتم قند مصنوعی رو ک ...

عزیزم شمام برای اقدام انجام دادی منم قند مصنوعی تقریبا حذف کردم ورزش میرفتی باشگاه یاخودت؟

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
عزیزم شمام برای اقدام انجام دادی منم قند مصنوعی تقریبا حذف کردم ورزش میرفتی باشگاه یاخودت؟

سه روز در هفته میرفتم باشگاه سه روز هم تو خونه خودم یوا کار میکردم بله برای اقدام انجام دادم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

برای اصلاح سبک خواب بهتره ساعت ۱۱ شب بخوابیو باید قبل از ۸ صبح بیدار باشیساعات خواب برای تنظیم هورم ...

اصلا نمیتونم چون همیشه شبا دیر خوابیدم خودم دوس دارم زودتر بیدار شم از اون طرف شوهرم دیر میاد از سرکار ۱۱اصلا نمیشه بخابم ۱۲به زور میخوابیم

بدون یه قرص

من بارداری داشتم قبلا،تازگی دچارش شدم البته تازگی که میگم چند ماهه یعنی،همه میگن درمان نداره غالب تهی کردم راستش،ریزش مو دارم همش خسته‌م و بی انرژی وزنم سخت پایین میاد الانم همش غصه‌شو میخورم که مریضم

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
سه روز در هفته میرفتم باشگاه سه روز هم تو خونه خودم یوا کار میکردم بله برای اقدام انجام دادم

من ورزش سنگین نباید انجام بدم اصلا 

منم میخوام همین کارو کنم،فعلا تغذیه‌مو دارم سعی میکنم سالم کنم و فعالیتمو

عزیزم شمام اقدامی

2810