2777
2789
عنوان

کلینیک باروری و ناباروری مام در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 67 پست
برات دعا میکنم همین روزا تجربش کنی همون طور که من با ناامیدی بیبی چک زدم و آزمایش دادم و معجزه رو فه ...

انشالله عزیزم....شما بچع دیگه دارید یا اولین بارداریتونه......من خیلی بی تابم از سنم که بالا میره یائسه بشم ...کاش خدا دوستم داشتد

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
انشالله عزیزم....شما بچع دیگه دارید یا اولین بارداریتونه......من خیلی بی تابم از سنم که بالا میره یا ...

نه اولین بارداریمه بعد ۷ سال انتظار راستش خیلیییی ناامید بودم و فکر میکردم دیگه اصلا نشه حتی حجم پری هام کم شده بود و فکر میکردم به یائسگی... ولی خدا معجزشو نشون داد همون طور که برای شما قراره نشون بده❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اولین بارداریمه بعد ۷ سال انتظار راستش خیلیییی ناامید بودم و فکر میکردم دیگه اصلا نشه حتی حجم پری ...

قربونت بشم انشالله که نی نی صحیح سالم به دنیا بیاد 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
2805
یکی مام افتضاحهیکی هم بیمارستان مادر توی یزد.من بیمار دکتر افلاطونیان بودم برا ای وی افسطح دقت پایین ...

عزیزم شیراز کدوم دکتر ای وی اف انجام دادید ؟ راضی بودید ?

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
ببین بیمارستان ها خیلی پول کمتری میگیرن ولی کار رو انجام میدنحالا پول بخوره تو سرشونبه ما گفتن مام خ ...

دوستم ۳ساله پیش انگار آی وی اف کرد ۲۰۰ میلیون!!!!!!! ۲تا دونه جنین براش گذاشتن نگرفت  ۲۰۰ میلیون د۳ساله پیش خیلی زیااد بوده  بعد چرا ۲تا جنین  حتی نکردن بیشتر تخمک کشی کننن مضخرفه مام 

خداروشکر

ممنون عزیزم.انشالله شما هم هرچی زودتر صاحب یه نی نی ناز بشین❤️

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

عزیزم شیراز کدوم دکتر ای وی اف انجام دادید ؟ راضی بودید ?

اره خیلییی.بار اول مثبت شدم.مشکلمو درست تشخیص داد.اکثرن تو مطبش زیرنظر خودش باردارشدن

دکتر گویا مددی خیابان قصردشت.ساختمان مدیکال طبقه ۲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

دوستم ۳ساله پیش انگار آی وی اف کرد ۲۰۰ میلیون!!!!!!! ۲تا دونه جنین براش گذاشتن نگرفت ۲۰۰ میلیون د۳س ...

کلن سن زیر۳۰ سال ۲ تا جنین بیشتر نمیزارن بخاطر خطر چندقلویی. مرکز خصوصی اره منم ۳ سال پیش همینقدر حتی بیشتر هزینه کردم.ولی جایی رفتم که حرف اول رو میزد

اگه کلن دوتا جنین براش تشکیل شده احتمالا یا اسپرم یا تخمک ظعیف بوده که فقط دوتا جنین داشتن.چون الویت اینه که تعداد و گرید جنین ها خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن سن زیر۳۰ سال ۲ تا جنین بیشتر نمیزارن بخاطر خطر چندقلویی. مرکز خصوصی اره منم ۳ سال پیش همینقدر حت ...

چی شد ؟  من رفتم تعیین جنسیت مرکز خصوصی   ۲ساله پیش  ۱۵تا تخمک   ۶تا دختر  ۲تا پسر  یه نامشخص و اینا   ۲تاپسر کاشتم نگرفت که     اعصابم خورد شد   طبیعی اقدام کردم دوباره دختر شد  حالا هم دوباره رسیدم اول خط !   

چی شد ؟ من رفتم تعیین جنسیت مرکز خصوصی ۲ساله پیش ۱۵تا تخمک ۶تا دختر ۲تا پسر یه نامشخص و اینا ...

ما جنین ها رو تعیین جنسیت نکردیم.

۳۵تا تخمو داشتم با ۳۲تا جنین.

قبلش گرمی و چیزای مقوی خیلیییی خوردیم.خصوصن خودم که طبعم سرد بود.

بچه ام پسره.

جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه یا مراجعه کن به طب سنتی یا طبعتون رو گرم کنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما جنین ها رو تعیین جنسیت نکردیم.۳۵تا تخمو داشتم با ۳۲تا جنین.قبلش گرمی و چیزای مقوی خیلیییی خوردیم. ...

والا سر آی وی اف اولی که نخوردیم  ولی سر طبیعی خیلی خودم گرمی خوردم داشتم میپوکیدم  شوهرمم فلفل سیاه و سیاه دونه میخورد خدایی  ولی عطاری گفت تو خیلی گرم بودی شوهرت سرد و بچه ات دختر شده ، شید بگی آرزوی بزرگی نیست پسردار شدن  برای من خیلی بزرگ و عجیب شده چندساله و هر وقت فکر میکنم بهش ناخودآگاه اشک میریزم 😢😪 نمیتونم بپذیرم میگن صلاح نیست  اگه داشته باشی  بد میشه و منگول میشه و بیماری داشته باشه و بمیره و این حرفها  خب چرا خدا خوب و سالمش رو نده  این حرفها یعنی چی  فقط یه چیز رو مطمئنم که مردم چشم دیدن من و زندگیم رو ندارن اینو میدونم حتی مادرشوهر و خواهرشوهر  زورشون میگیره   دیگه اگه پسردار بشم آتیش میگیرن 

ما جنین ها رو تعیین جنسیت نکردیم.۳۵تا تخمو داشتم با ۳۲تا جنین.قبلش گرمی و چیزای مقوی خیلیییی خوردیم. ...

والا بخدا ۱۱ کیلو کم کردم برا اون آی وی اف قبلی میگن هر چی وزن کم تر باشه چربیها کمتره و تخمک خوبتری هست  آخه پلی کیستیک هم بودم   دیگه چکار میکردم    الانم سیاه دونه و زعفرون و اینا میخورم  مغز هم پودر کردم میخورم   دیگه چی میخوردی گلم؟؟؟؟

قربونتتتت یه جا دیگه رفتم آی وی اف اصلا نمیگه وزن کم کن یا گرم کن  فقط میگن بیا  کلینیک خصوصی هم داره سرش شلوغه  همه گفتن کارش خوبه   نه میگه وزن کم کن   نه تقویت کن   نه شوهرتو تقویت کن  آخه اسپرم مرد از ۳ماهه قبل ساخته میشه   این چطور گفت برو این قرصها رو بخور  سوم پریود بیا 😐😶😳

2810