2777
2789

میخام تجربه خودم رو بهتون بگم ازین کلینیک

در یک کلام افتضاح

افتضاح

یعنی فقط یه دسته آدم نشستن و پول میگیرن ازتون

عملا هیچ کاری برای ما انجام ندادن

دکتر لاهوتی دکترم بود

هیچ کاری نکرد

به خاطر سقط مکرر رفته بودم

فقط یه سری آزمایش دادم با قیمت چند برابر

که خیلی هم اصرار داشتن بایدددد همین جا ازمایش بدی و ازمایش های قبلم رو اصلا قبول نکردن

نزدیک سی میلیون پول ازمایش هارو دادیم و در نهایت گفت چیزی نیست 

برو دوباره باردار شو!!!!!

منم رفتم پیش دکترهای دیگه

حالا مشخص شده همسرم مشکل داره و باید عمل بشه

با وجود این همه هزینه ای که گرفتن حتی نتونستن این رو تشخیص بدن

چند تا ماما گذاشتن فوق العاده بی دقت بداخلاق و فقط میخان ردت کنن

برای دیدن دکتر هم باید حداقل چهارساعت معطل بشی

بدترین تجربه م بود که بیخود کلی وقت و انرژی و هزینه گذاشتم

گفتم اینجا بگم شاید کسی داره دربارش تحقیق میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم میشه بگی طبق تجربه و تحقیقاتت کجا خوبه، یا کدوم دکتر؟اتفافا من همین هعته میخاستم نوبت بگیرم بر ...

ببین بیمارستان ها خیلی پول کمتری میگیرن ولی کار رو انجام میدن

حالا پول بخوره تو سرشون

به ما گفتن مام خوبه ولی گرون

گفتیم اوکی

ولی حتی نگاه درست حسابی هم نکرد که بگه اسپرم همسرت مشکل داره باید عمل بشه

گفت برو دوباره حامله شو بیا ازمایش از روی جنین میگیریم

یعنی باز میخاستن منو بندازن تو چرخه ای که پول خرج کنم

و اصلا اهمیت نمیدن اگر باز هم سقط کنم

درباره آی وی اف نمیدونم اطلاعاتی ندارم ولی فکر میکنم بیمارستان ها بهتر باشن بیشتر تحقیق کن

حدودا چهار سال پیش شوهرم اینجا واریکوسل عمل کرد با دکتر اطرج و راضی بودم از این دکتر ولی خب تجربه زن ...

اره منم شوهرم واریکوسل داره

گرید چند بود؟

ما رفتیم پیش امید پویان

میگن خیلی دکتر خوبیه

اره منم شوهرم واریکوسل دارهگرید چند بود؟ما رفتیم پیش امید پویانمیگن خیلی دکتر خوبیه

یادم نیست فقط خفیف بود یه مقدار تحرکش کم بود دکترای دیگه فقط ویتامین میدادن این گفت عمل کنید راحت شید و واقعا راست گفت آزمایشش یه کم بعد عالی شد کلا در طی ۷ سال انتظار برای بچه اینو فهمیدم که همه چیییز به مرد بستگی داره و ای وی اف و این صحبتا بیشتر پول و وقت هدر دادنه ان شا الله شما هم یکی دو ماه بعد عمل همسرت نتیجه بگیری

یکی مام افتضاحه

یکی هم بیمارستان مادر توی یزد.

من بیمار دکتر افلاطونیان بودم برا ای وی اف

سطح دقت پایین.ماماهای بیشعور

نتونست مشکلمو که ضخامت پایین رحم بود تشخیص بده دوسال از عمرمو هدر دادم یزد

شیراز ای وی اف کردم و خداروشکر نتیجه داد

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

2810