2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18858 بازدید | 440 پست
بله اینکه بعضی از آدما توی سن بزرگسالی تمایل دارن آشغال و وسایل به درد نخور نگه دارن یا خیلی خسیس هس ...

یعنی باید چیا یاد بدیم 

لطفا میگی در مورد دسشویی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی همون دکتر بازی که بچه ها انجام میدن و دست به آلت تناسلی شون میزنن توی فاز فالیک طبق نظریه ی فروید رخ میده حتی اون هم اصلا و ابدا معنی جنسی نداره و بچه داره با بدنش آشنا میشه 

وظیفه ی ما اینه که به عنوان والدین ، حواس بچه رو پرت کنیم از اون موضوع 

همینا الانم داره بررسی میشه مثلا الان بچه ای که وابستگی به پستونک و سینه مادر داره رو وابسته دهانی م ...

خب این طبیعیه‌ چون اون بچه ای که میل زیاد به مکیدن داره وقتی که بزرگ میشه هم لذت میبره که یچیزی تو دهنش باشه همش

این روانی نیست بیشتر بخاطر نحوه ی قرارگیری سلولای عصبی و حسی توی اون ناحیست که حس خوبی رو منتقل میکنه باعث ازاد شدن دوپامین میشه وقتی اون عمل انجام بشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
2805

اوناییکه میگید این افکار آدمهای مریضه اینجا جذابیت جنسی مادر مطرح نیس

اون پسر میدونه که مادرش به دردش نمیخوره اما یکجورایی دنبال بازگشت به لذت بودن در شکم مادر با فردی که به لحاظ روانی  و اخلاقی مشابه مادرش هست میگرده

حتی علاقه به سینه خانومها هم از این حس نشات میگیره

بله اینکه بعضی از آدما توی سن بزرگسالی تمایل دارن آشغال و وسایل به درد نخور نگه دارن یا خیلی خسیس هس ...

وای این چی بود دیگه لعنتی 🤣🤣🤣

چه جالب واقعا منم از چیزایی بدرد نخور و قراضه خوشم میاد اما یادم نمیاد زمان کودکی به مدفوعم احساس وابستگی داشتم اتفاقا خودمم بلد بودم میرفتم دستشویی بدون زور چرا اینجوریه پس😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نه فروید رو یه ادم مریض جنسی تصور نکردن . کلا نظریه های فروید قابل استناد نیست .کاش مستندات معتبرتری ...

جناب فروید خیلی از نظریه هاش عالین و درستی البته از نظر من شایدم یکی این نظریه براش درست و مهم باشه 

چون روانشناسی ی چیزی مث علوم طبیعت نیست ک ی قالب خاصی داشته باشه شما برو رویکرد های روانشناسی رو درباره ی موضوع واحد ببین هزار و یک تعریف و نظریه ن میشه گفت درستن ن میشه گفت اشتباه

یعنی باید چیا یاد بدیم لطفا میگی در مورد دسشویی

ببین مثلا زیاد وسواس نداشته باش 

که داد بزنی سرش دستتو بشور یا چرا خودتو کثیف کردی 

بذار خودش مستقل بره دستشویی ( چون طبق نظر اریکسون توی سن ۱ تا ۳ سالگی که معادل فاز مقعدی فرویده بچه نیاز داره احساس استقلال شو راضی کنه) 

پس بذار مستقل بره دستشویی ، زیاد وسواس به خرج نده اما در عین حال بهش آموزش بده بهداشتش رو کامل رعایت کنه تا مریض نشه 

اگه از مدفوع ش میترسه( که کاملا طبیعیه چون فکر می‌کنه عضوی از بدنشو از دست داده و ممکنه بمیره حتی😅) براش توضیح بده که اون یه ماده ی دفعیه و از باقی مانده ی غذاها تشکیل شده و باید دفع بشه تا مریض نشع

وا😐شما چرا مسائل این مسائل میشید حالا یا قبول داشت یا نداشت ایشونم یه انسان بقول دوستان هرکی یه نظر ...

اخه میدونی سخت و غیر قابل باوره که تو یک انسان شکل خودتو ببینی که هر روز مثل تو بیدار میشه و نفس و کار میکنه و بچه داری میکنه تازه میتونه بچه هم بزاد و عمرش هم اندازه ی تو باشه و عین تو حرف بزنه و تبادل اطلاعات کنه، بعد بگی اون موجود انسان نیست و شعور نداره😬

کسی که نتونسته چیزی به این سادگی رو تشخیص بده حالا به خاطر عقده های درونیش یا هرچی واقعا میتونه نظریه های پیچیده ی روانشناختی رو تشخیص بده؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
ببین مثلا زیاد وسواس نداشته باش که داد بزنی سرش دستتو بشور یا چرا خودتو کثیف کردی بذار خودش مستقل بر ...

مثلا من میگم کلیه هات سنگ میزنه اینم بده نگم بهشون 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نه فروید رو یه ادم مریض جنسی تصور نکردن . کلا نظریه های فروید قابل استناد نیست .کاش مستندات معتبرتری ...

عزیزم فروید زیر بنای همه ی نظریه هاست 

بقیه ی تئوریسین ها نظراتشون رو بر مبنای فروید نوشتن مثل اریک اریکسون و پیاژه و بقیه شون 

پس لازمه ی درک بقیه ی نظریات ،درک نظریه ی فرویده

2810