2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18852 بازدید | 440 پست
اره استاده گف ک خودش خیلی کثافت بودهوای یه نظریه دیگشو هم گف اونو والا نمیدونم چجوری بگممم

خب با دونستن این مسئله بازم چرا اراجیف اون الدنگ تو دانشگاه تدریس میشه ؟

چه وضعشه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه تایپی بود الکی دوس داری ایراد بگیریااا حالا بگو منظور استاد چی بود از اینکه میگفت خودش آدم کث ...

ن بابا خانوم بود 

بعد ۴۰تا دختریم ۵تا پسر

پسرا فقط رنگ عوض میکردن🤣🤣

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

فروید همونی نبود که ما زن ها رو انسان حساب نمیکرد؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
2805
باید از فواید شروع بشه فروید علت رو درست تشخیص نداد اما اینکه ما ناخودآگاه داریم و بعضی مسایل و مشکل ...

کلا فروید خیلی چرت و پرت‌گفته . خیلی نظریه هاش مسخره ست .حالا بین اونهمه حرف چرندی که‌زده دو تا جمله ش هم درست باشه ارزش و سندیت مطرح شدن نداره.

راضیم به رضای تو
در هرصورت تو علم روانشناسی مورد قبوله و دارن از نظریه ایشون استفاده میکنن. وبا درست گفتن یا نگفتن من ...

نه 

چطور این حرف را می زنید این همه پیشرفت کرده و رویکردهای متفاوتی بوجود اومده 

اگزیستانسیال 

طرحواره درمانی 

تحلیل رفتار متقابل 

....

خب با دونستن این مسئله بازم چرا اراجیف اون الدنگ تو دانشگاه تدریس میشه ؟چه وضعشه

بزار بگه ما ک کلی خندیدیم🤣🤣😅 قیافه پسرا دیدنی بودددددد🤣🤣🤣

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

هرکس از راه میرسه میشینه برا خودش میبافه میگه نظریه جدید کدوم از ماها آخه نگاهش به پدرش مثه همسرشه

وای ورا متوجه نمیشین🤦🏻‍♀️ منظورش این نیس که تو همیشه به پدر/مادرت نظر داری

میگه اونقدر بچه روی والد با جنس مخالف( دختر ب پدر و پسر به مادر ) تمرکز میکنه نقاط قوت و مخصوصا ضعف اون رو توی همسر آیندش پیدا میکنه.

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کلا فروید خیلی چرت و پرت‌گفته . خیلی نظریه هاش مسخره ست .حالا بین اونهمه حرف چرندی که‌زده دو تا جمله ...

روانکاوی و ناخودآگاه اصل فروید هست و خیلی شاخه ها ازون پیدا شده 

و نمیشه بخاطر بخشی بخشی دیگر رو نادیده گرفت 

هر چند هر چیز رو جنسی دیدن درست نیست

2810