2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18176 بازدید | 440 پست

خوشم میاد یارو پدر علم روانکاوی و این حرفاست  و پونصد تا مقاله و کتاب و تخقیقات داره  داره اینو میگه 

بعد نینی سایتی عزیز ک کل اطلاعاتش زیست دبیرستانشه میگه من ک اصلا قبول ندارم    دروغه😑😑😑😑🤩

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بچه کوچیکی حتی اگر به مادرش علاقه داشته و خودش رو شبیه پدر کرده احتمالا علت ش ممکنه جنسی نبوده 

همه ی نظریات فرو میریزند و اثراتی ازون ها باقی می مونه 

نظریه های فروید که همه چیز رو به مسائل جن سی مرتبط میدونستم خیلی وقته فرو ریخته 

چون فروید تو دوره ای بود که بیان مسایل ج تابو بود 

و اون با دیدن چند نمونه ،جمع بست

2805
فردید غلط کرده با هفت جد و آبادش

🙄😕🙁🙄🙄🙄

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

فقط اونایی که به فروید فحش میدن😂🤦🏻‍♀️ایشون روانکاو و پزشک بودن و انسان سرشناسی هستن همین مونده شم ...

خب باشه 

دیگه هرچی گفت باید بگی اوکی درست میگی؟

خدا که نیست 

مگه شما خودت این حس و داشتی حالا نوزادی آدم یادش نمیاد چهار پنج سالگی ب بعد که دیگه یادته

خوشم میاد یارو پدر علم روانکاوی و این حرفاست و پونصد تا مقاله و کتاب و تخقیقات داره داره اینو میگه ...

خوب بعدش خیلی ها از نظریه هایش زیر سوال می‌ره 

علم همینه 

فرو می‌ریزد و پدیده های جدیدتری ساخته می شود یا ظهور پیدا می کند

خوب بعدش خیلی ها از نظریه هایش زیر سوال می‌ره علم همینه فرو می‌ریزد و پدیده های جدیدتری ساخته می شود ...

درسته ولی کسی ک سوادش رو داشته باشه ن افراد عامه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
دیگه اثباتش کردن و هنوز قبولش دارناره خودمم ناراحت شدم وقتی شنیدم

تو روانشناسی چیزی به اسم اثبات نداریم، خیلی راحت یه تئوری قوی تر یه تئوری ضعیف تر رو رد میکنه

من دیدگاه فروید رو خیلی افراطی میبینم و به نظرم صرفا یه گرایش و کشش بیشتر به والد جنس مخالف یا شاید بالعکسش فرزند جنس مخالف تو آدما وجود. داره، و همین 

تو ابعاد جنسی صرفا اون مراحل رشد جنسی اش رو کمی اوکی ام باهاش. 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خب باشه دیگه هرچی گفت باید بگی اوکی درست میگی؟خدا که نیست مگه شما خودت این حس و داشتی حالا نوزادی آد ...

در هرصورت تو علم روانشناسی مورد قبوله و دارن از نظریه ایشون استفاده میکنن. وبا درست گفتن یا نگفتن من یا شما نظریه ایشون حذف نمیشه😅

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

به نظرم فوق العاده چرت و پرت بود

زیاد هم چرت نبود

حالا اینکه میل میل جنسی آره مسخرس و کلیت حرفش درسته

و خیییلی پیش میاد این موارد. مخصوصا تو نقاط ضعف. که دختر یا پسر، همسرشون یکسری ویژگی های شباهتی ای با پدر/مادر این شخص داره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2810