2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 143134 بازدید | 950 پست
من یبار توی جمع خونواده شوهر با چنتا برادرشوهر بزرگ ک داشتن راجب قهرمانی و این چیزا حرف میزدن منم تو ...

اخخخ دلم😂😂

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@niniyar_5 سلام من رو به درخواست خودم تعلیق کنید

چرا نی نی یار اینجا تک میکنی الان تاپیکو پاک میکنه بعد یه عمر یه تاپیک باحال زدن دارم کامنت ها رو میخونم میخندم چرا میخوای تعطیلش کنی 😖😖😖😖😖

2805
اخخخ دلم😂😂

اینک چیزی نیس بدترینشو گفتم منشوریه منشوری

سر سفره جمع بودیم با خونواده شوهر. با یکی از جاریام داشتیم شوخی میکردم جاریم هر چیز گوگولی و کوچیک میگ بچگی شوهرشه.

توی سفره ی خیار کلفت ولی کوچیک بود گفتم عه ببین مث شوهرت🫠

بردارشوهر بزرگه با شوهر جاریم ی نگا بهم کردن بعد سرشو پاینن انداختن منو جاریم داشتیم زمین گاز میزدیم

لدفن امضامو بخونین...دخترا میشه برام نفری ی صلوات بفرستین محتاجم ب دعا و صلواتتون دیگ خسته شدم تاپیک زدم و درخواست صلوات داشتم ازتون میخام منت بذارین رو سرم برام دعا کنین.نمبتونم از مشکلم بگم 
اینک چیزی نیس بدترینشو گفتم منشوریه منشوریسر سفره جمع بودیم با خونواده شوهر. با یکی از جاریام داشتیم ...

جاریم میگف الان داداشش فک میکنه برا شوهرم کوچیکه🤣

لدفن امضامو بخونین...دخترا میشه برام نفری ی صلوات بفرستین محتاجم ب دعا و صلواتتون دیگ خسته شدم تاپیک زدم و درخواست صلوات داشتم ازتون میخام منت بذارین رو سرم برام دعا کنین.نمبتونم از مشکلم بگم 
اینک چیزی نیس بدترینشو گفتم منشوریه منشوریسر سفره جمع بودیم با خونواده شوهر. با یکی از جاریام داشتیم ...

وای این خیلی بدد بود سعی کن تو جمشون زیاد شوخی نکنی از دستت در میره

حالا من خودم خدای سوتی ام 

یبار همکارم با طعنه برگشت گفت خوب با تلفن حرف میزنی (ینی دوس پسر داری) منم برگشتم گفتم نخیرم کافر همه را به ک.**ر خود پندارد 😂🤣 خیلی بد بود اصن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

وای این خیلی بدد بود سعی کن تو جمشون زیاد شوخی نکنی از دستت در میرهحالا من خودم خدای سوتی ام یبار هم ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدای من

اره لامسب این جاریم هم سنیم باهم باشیم خیلی میخندیم منم ک خیلی بخندم یکم خنگ میشم از خودم در میرم.کلانم سوتیم فقط سوتی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂💔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دستت درد نکنه خنده رو لبم اوردی

منم خیلی شبیه توام😂😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
دوستان امضای اون خانم رو بخونید همه چیز دستتون میادول کنید بره ایگنور کنید کلا

چون انقدر براش پیش اومده که تو تاپیکا حرف نا مربوط زده همه بهش گوش زد کردن عوض اینکه بفهمه کارش غلطه حرف زدنشو درست کنه اومده این امضا رو گذاشته 

2810