2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 156000 بازدید | 1000 پست

واحد رو به رویی ما یه پسر کوچولو خیلی با نمک دارن که بچهه انگار همیشه پشت در کشیک میده تا صدای در ما بیاد زودتر از خودم اون پریده بیرون و میگه تتلات ( شکلات) دالی 

دیروز میرفتم بیرون سرم تو جا کفشی بود دنبال واکس که صدای در شون اومد منم از همون تو با لحن بچگونه گفتم سلام خاله دیدم هیچی نمیگه کله رو که آوردم بیرون دیدم بابابزرگ ‌و مامان بزرگ شن خیلی خجالت کشیدم خخخخ

بنده های خدا خندیدن گفتن حتماً منتظر کارن بودی

چون میدونی قراره تو تاپیکا از این چرت و پرتا بگی امضاتم همین میشه 😞 بهترین دفاع حملس 😂👍🏻

ولش کن باهاش بحث نکن کلا میشناسمش اهل تند خویی به اسی هاس کارشه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مادرشوهرم خدای سوتی توی کلامی😔😔🤣🤣🤣🤣🤣🤣زبان فارسی زیاد بلد نیس.چند تا همسایه هامون تهرانی و مش ...

وای مادرشوهر منم بلد نیست فارسی حرف بزنه 

میمیری از خنده وقتی این فارسی میخواد صحبت کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰

ببخشید من هول شدم

خواهش عزیزم پیش میاد دیگ من ی بار سوار آسانسور شدم پیر همسایه بود یهو فک کردم آسانسور خالیه تا درو باز مردم دیدم اونه هول شدم اون واحد خودشو زد منم واسه خودمونو خواستم ک پیاده شم گفتم شما نمیاید؟پسره گفت نه خواهش میکنم بفرما کلا بعدش دیگ محو شدم

اسم فروشنده ی سر کوچمون علی بود همه آق علی (آقا علی )صداش می کردن،بعد من باردار بودم ویار دوغ آبعلی داشتم ،رفتم بهش گفتم دوغ می خوام ،گفت چه دوغی بدم ؟ خیلی عاشقانه گفتم آبعلی اون شنید آق علی گفت جووونم ث

ولش کن باهاش بحث نکن کلا میشناسمش اهل تند خویی به اسی هاس کارشه

خدا خودش کمکش کنه 🙏🏻😂

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
وای وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه روز داشتم از اونور خیابون می اومدم اینور.وسط خیابون یه چاله کوچولو بود ...

😁تو جقدر منییی

منم هروقتراینجور چیزی پیش بیاد میمیرم از خنده 

یبار دوستم افتاد توی جوی آب وای من انقدر خندم گرفته بود نمیتونستم بلندش کنم بخدا دست خودمم نبود😂😂😂یبارم باز دوستم از پله های پارک پرواز میومد پایین پاش پیچ خورد کل پله هارو با باسن اومد پایین😂وای منو میگی نشسته بودم کف زمین دیگه نمیتونستم بلند شم دوستم هی فوشم میداد😂😂😂

امضا بای

اتفاقا من با زبون نفهم ها دهن به دهن میشم اما نه به حدی که در جدشون تنزل کنم

نمیشه که بیای اعصاب اسی رو خرد کنی و منم بر و بر نگات کنم؟ 

طفلک رو لرزوندی

اون آداب معاشرتی که ازش حرف میزنی رو حتما برو درباره اش تحقیق کن نذاز فقط بعنوان یک کلمه شیک توی ذهنت بمونه

امضات هم جنبه خصمانه وجودت رو بیشتر نمایان میکنه

2810