2777
2789
عنوان

مرتب کردن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست
۵۰ روزشه.دختر بزرگمم کلاس اوله.خیلی سخته برام.

الهی.واقعا اوایل خیلی سخته.فعلابه خودت استراحت بده که از همه چیز مهمتره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نوزاد خوبه که

من مرتب میکنم اونا بهم میزن🙎‍♀️

کلافه هستم🥺

ولی شکر خدا هستن که بهم بریزن نبودنشون خیلی سخته😜

میگن دعای دیگران برای آدم گیرا تره،چه خوب میشه  اگه برای شاد بودن هم دعا کنیم🙃

منم همینم بخدا.تازه شوهر من از بچه ام بچه تره..انقد شیطونه.

ببین خوب تا جایی ک میتونی همون لحظه ظرفاتو بشور نذار جمع بشه . من موقع اشپزی هر یدونه ظرف ک درمیاد زود میشورم .آشپزخونه مم شب تمیز میکنم .گاهی تا ساعت ۲ بیدارم کار میکنم. کلا من شب موتورم روشن میشه .تمیز نکنم تا فردا عصر نمیتونم تمیز کنم😄😄البته من بچه ندارم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ببین خوب تا جایی ک میتونی همون لحظه ظرفاتو بشور نذار جمع بشه . من موقع اشپزی هر یدونه ظرف ک درمیاد ز ...

ظرف اینا ندارم ...من کلا وسواسیم زیاده خونه باید اتو کشیده باشه..وگرنه کلا قاطی میکنم..دوسدارم‌همچی مرتب باشه..تا ساعت ۱۱باید کارامو کرده باشم وگرنه اعصابم داغون میشه 

ظرف اینا ندارم ...من کلا وسواسیم زیاده خونه باید اتو کشیده باشه..وگرنه کلا قاطی میکنم..دوسدارم‌همچی ...

نکن بابا مردا قدر نمیدونن . من در حدی تمیز میکنم ک جمع و جور بشه . خودمو خسته نمیکنم کلا

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منم همینم بخدا.تازه شوهر من از بچه ام بچه تره..انقد شیطونه.

تو تنها نیسی

پسرم میگه مامانم سه تا بچه داره(منو آبچی و بابا) 😂

ببین خوب تا جایی ک میتونی همون لحظه ظرفاتو بشور نذار جمع بشه . من موقع اشپزی هر یدونه ظرف ک درمیاد ز ...

عزیزم دلم بچه که میاد زندگی عوض میشه

دیگه راحت نمیتونی به همه کارا برسی

بچه اگه خوابش سنگین باشه خوش بحال مامان و باباش

می‌خوابه راحت به زندگیت میرسی کنارشم میتونی بخوابی

ولی اگه خوابش سبک باشه واویلا😅

تا میذاری زمین بیدار میشه🥺

میخوای خونتو مرتب کنی تا یه صدای کوچولو میشنوه بیدار میشه😐

نه شب خواب داری نه روز😭

بزرگ ترم میشن همش ریخت و پاشه دیگه

دائم باید در حال مرتب کردن باشی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نوزاد خوبه کهمن مرتب میکنم اونا بهم میزن🙎‍♀️کلافه هستم🥺ولی شکر خدا هستن که بهم بریزن نبودنشون خیلی ...

من علاوه بر نوزاد دوتا جوجه دیگه ام دارم یک پسر کلاس سوم و یک دختر پیش دبستانی بقول شما خداروشکر سلامت باشین تا بهم بریزن

2810