2777
2789
عنوان

بچم هفت ساله از مهر تا حالا پنج بار سرما خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
حالا من نمیدونم در چه حد درسته اما توی یه کلیپ دیدم دکتره میگفت آخر حموم روی پاهای بچه ها آب سرد بری ...

منم شنیدم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادیه بچه های منم ۸ و ۹ سالشونه دائم یا عطسه میکنن یا آب دماغشونو میکشن پسر ۸ سالم که یهو عفونت ریه ...

این شربتا فقط بلوغ زودرس میاره

سال دیگه براشون واکسن بزنید فقط

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2805

عزیزم مرتب آب سیب و آب انار بده بخوره..

عصاره شلغم و عسل درست کن براش ..

صبح به صبح مخواد بره مدرسه آب ولرم و عسل بده 

ماشاءالله بچه های من اصلا مریض نمیشن ..

آخر شبم آب و نمک و سرکه سیب طبیعی غرغره میکنن ...

اره تب میکنه

بمتخصص وبالعکس از ریه وسینوساش بنویسم.

سرم بگیر بینیشو روزی چندبارباسرم بشور

سعی کن تو خونه و بیرون شادباشیدواسترس نداشته باشه

جلوش اصلا بحث نداشته باشید

گوشت باپیازوسیروادویه بزارتوشیشه بپزه بهش بده بخوره

بچه من هر چهارشنبه که میاد مریض شده.واکسن بزن براش تا سبک بگیره.یه دوره درمان کامل با آنتی‌بیوتیک بگ ...

دقیقا بچه منم سه شنبه چهار شنبه مریض میشه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
پسر منم تا کلاس سوم همینجوری بود کلاس اول و دوم که کل زمستون ۲ ماه میرفت مدرسه بقیه اش خونه مریض بود ...

نه لاغر نیست خیلییی به تغذیه اش میرسم عسل و و گردو و قلم و ماهیچه و گردن گوسفند اصلا انگار نه انگار

پنج بارش ویروسی بوده؟بگو ماسک بزنه همیشه

اره ویروسیه 

ممنکنه تغذیه اش مناسب نباشه یا لوزه ی سوم داشته باشه یا بهداشت رو رعایت نمی کنه.خودتون باید تشخیص بد ...

تغذیه اش عالیه 

نه لوزه نداره

خیییلی حساسه بهداشت و رعایت میکنه 

ویتامین دی بدنش پایینه احتمالا از همینه

عزیزم مرتب آب سیب و آب انار بده بخوره..عصاره شلغم و عسل درست کن براش ..صبح به صبح مخواد بره مدرسه آب ...

خداروشکر

2810