2777
2789
عنوان

امروز با گریه رفتم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 62 پست
من از دفع اول ک واسه شوهرم کادو خریدم گفتم بدم میاد کادوی ک من میخرم واست بدی ب کسی یا تن کسی ببینم ...

من گفتم بهشون داد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار کهنه و ...بپوشه برای خودت بخر تن باباش دیدی بگو عه کادوی تولد ....

اااه ایقد اعصابم خرده

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
2805
بنظرم کمی حساسی.شوهرت بخشنده است

این چه بخشندگی هست هدیه بود

دقیقا حس من تو از چی حرصت گرفت

یادخودم افتادم روز مرد رفتم یه دسته گل شیک خریدم واسه شوهرم رفت دادبه باباش

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
من گفتم بهشون داد

من یبار داد داداشش تنش کرد ناراحت شدم گفتم بدم میاد چیزی ک وقت میذارم میگردم واست میخرم رو تن کسی ببینم از لباسایی ک خودت میخری بده حتی یبار داداشش گفت چقد پیرهنات زیاده دوسه تاشو بده من ببرم بعد همونایی رو میخواست ک من خریده بودم انقد اخلاقم دست شوهرمه میدونس قاطی میکنم گفت اینارو خانومم واسم خریده نمیتونم بدمشون ب کسی اگه میخوای یه چیز دیگه بردار

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

خاموش میخوندم

تاپیکتو دیدم حرصم در اومداز باباش

ایندفعه مناسبت بود براش کفن بخر ، ببره بده باباش اه اه اه

.

کادو خرید شماهم بده مامانت،خواهرت،دلت نخواست بده به نیازمند

.

براش نخر ،باهم برین بیرون، بگو وای فلانی جان چقد این بهت میاد، کاش میشد برات هدیه میخردمش،بعد که موقعیت جور شد ،بگو حیف اگه بخرم بابات بازم ازت میگیره.

.

.یا اگه میخوای مظلوم بازی در بیاری ،بگو اینو دوست داشتم برا تو بخرم،ولی چون بعدش بابا جان میگیره ازت این رنگی بردار که به باباجان بیشتر میاد

.  وقتی هدیه هاتو باباش میگیره،  روز بعدش برین با پول خودش مثل همونو براش بخرین، بگو اونو بابا گرفتن عیب نداره ولی من دوست دارم توی تنت ببینم کیف کنم،بریم بخریم

و منی که همچنان دارم حرص میخورم از باباهه ، 

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

وا😂😂

والا ده تومن شد بهش گفتم پول بریز برم خرید کنم پنج تومنی از خودش گرفتم بقیشو خودم دادم آخه تا حالا چیزی نگرفتم براش گفتم جبران کنم🤣🤣هر وقت می‌ره بار ببره یاد من بیوفته

یعنی چی خوشش میاد در حدی که ترحم بچش رو جلب میکنه ؟؟تازه حتی اگه پسرش بخواد بده هم اون نباید بگیرهحا ...

چی بگم باباش خیلی پولداره

شوهر منم همینه ببین یه بار انگشتر خریدم داد به دوستش یه بار هودی خریدم داد داداشش دیگه روانی شدم 

شاید باورت نشه دو روز از خونه برم برگردم اولین کاری که میکنم میبینم لباساش تو کمد هست یا باید شربه پا کنم😂😂😂😂

ببین ولش کنی حلقه ازدواجشم میده

من پذیرفتم که خیلی چیزا که برای ما مهمه برای اونا مهم نیست این به این منظور نیست که تو مهم نباشی یا مثلا هدیه ات ارزش مند نباشه واقعا درک کافی از یه چیز یادگاری ندارن 

خاموش میخوندمتاپیکتو دیدم حرصم در اومداز باباشایندفعه مناسبت بود براش کفن بخر ، ببره بده باباش اه اه ...

اگر زنگ بزنم به مامانش بگم چی زشته؟

چی بگم باباش خیلی پولداره

پولشو پس خرج چی میکنه از هرچی خوشش اومد بره بخره خب

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

2810