2777
2789
عنوان

چرا من انقدر سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم گاهی اوقات ینی بیشتر وقتا همینم بنظرم ما خانوما اول باید احتیاجات روحیمون فراهم بشه بعد جسمی اوک ...

اره منم خیلی احساساتیم. بهش میگم بهم زنگ بزن پیام بده این چیزا خیلی روم اثر داره ولی حب اون کلا لمسی و هی بو س و بغل و این چیزا 

یکی از عوامل که تجربه‌اش رو داشتم، استرس بوده.

سعی می‌کنم استرس را کنترل کنم اوضاع بهتر پیش میره.

راه‌کار من: تریس کنید دوره‌تون رو، یکی دو روز در تخمک گذاری ممکن هست بدنتون واکنش مثبت داشته باشه به این موضوع، همون دو روز را به بدنتون برسید، از نظر روحی هم کاری کنید که خوشحال بشید(مهمونی، خرید، خوراکی و هرچیزی که میدونید ممکنه اثرگذار باشه). احتمالا آمادگی برقراری رابطه رو خواهید داشت. در همین زمان باقی ماه رو جبران کنید.

.
خب همینه ک سرد شدی البته بخش عظیمیش اینه

بآبا بخواد میتونه کنار بیاد و سرد نشه.همسر من یک سال و نیم تقریبا بیکار بود.مطمئن باش مردی که کار نداره برای خودش سخت تره.حس بی فایده بودن میکنه.خودش فکرش به اندازه کافی مشغول هست،سرد هم بشیم دیگه ...

شبی نصف لیوان عرق رازیانه با یه کم عسل توش بریز بخور وقتی پریود شدی دیگه نخور بعدش دوباره شروع کن تا سینه هات پر و دردناک بشه اون موقع دیگه نخور 

عرق رازیانه هورمون های بدنت رو تنظیم میکنه و میل جنسی رو خیلی خیلی زیاد میکنه

2810