2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم های بد میبینه

760 بازدید | 20 پست

من سرکار بودم برگشتم خونه، اومد یه چی توی گوشیش نشونم بده پسورد که زد این صفحه باز بود توی گوشیش انگار حواسش نبود، سریع بستش، هول شد ولی من به روش نیاوردم. 

میخوام بدونم دلیل اینکار چیه؟ چون ما تازه ازدواج کردیم حدودا 6 ماهه و رابطمون هم خوبه. 

یعنی ناراضیه که این چیزا رو میبینه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان سنگ هاتو وا بکن 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

همه نگاه میکنن

اونی که میگه نه، بازیگر خوبیه هنوز لو نرفته

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین نمیشه مستقیم گفت شاید تبلیغ وی پی ان یا مثلا اپ های دیگه بوده من خودم یبار تو این شرایط قرار گزفتم اومدم وی پی ان رو خاموش کنم دستم خورد رو تبلیغش همچین فیلمی انگار واسه مثلا ده ثانیه پلی شد بعد قفلو باز کردم دیدم داره نشون میده منم دقیقا هول کردم درصورتی که کاری انجام نداده بودم.... حالا مردا که اکثرا میبینن ولی خب بعد ازدثاج باید کنار بذارن به قول شوهرم میگه تو جوونی میدیدیم یاد بگیریم😂😂

اوایل ازدواج هست می خواد یاد بگیره ! 

بعد زیاد جدی نگیر اینها بعد یه مدت از سرش می افته 

نهایتش یه روز که گوشی اش دستت هست برو تنظیمات والدین رو گوشیش فعال کن دیگه تو سرچ هاش فیلم و عکس بد نمیاره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

فانتزی های بی مورد نداره مث فیلما؟؟؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اگر از مجردی میبینه بعدا مشکل ساز میشه تو رابطتون

به حرف کسایی که میگن همه میبینن و عادیه توجه نکن 

بشین باهاش صحبت کن بلکه ترک کنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍