2777
2789

کلی غبطه میخورم 

حالم خیلی بده خیلی زیاد 

دعا کنید برام خیلی تنهام خیلی زیاد

رسم روزگار همینه عزیزم

منم به حال شما غبطه میخورم و روزی هزار بار به خودم میگم خاک به سرت با این انتخابت😅🤣💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سعی کن از مجردیت لذت ببری عزیزم دیگه این روزا ممکنه تکرار نشه 

از فکر ازدواج خودتو دور کن و بسپارش به خدا 

بعد ببین چه موقعیت هایی که براتون قرار نمیده که همه انگشت به دهن بمونن 

غبطه خوردن فقد شمارو ازار میده و نا امیدی رو در وجودتون ریشه دار مبکنه که ابن خودش جزو گناهان کبیره به حساب میاد 

اروم‌باشین و توکل به خدا رو‌هرگز از یاد نبرید عزیزم ❤️🙏🏼

منم برای ارامشت صلوات میفرستم گلم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کن

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

به قرآن هیچی تو ازدواج نیست بشین زندگیتو بکن.  شاغل شو سفر برو کیف کن کیففففففف 

بشور و بساب برای یک عدد نمک به حروم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه همسرم اونجوری که باید نبود برام سره مسائلی خیلی اذیتم کرد گاهی دلم برای دخترم میسوزه دنیا رو ندیده پدرش باهاش بد تا کرده ولی به خدا امید دارم که بعد دیدن چهرش مهرش به دلش بشینه    خودم تنهایی با دخترم حرف میزنم از باباش تعریف میکنم و قصه میگم که بدونه من و داره تا زنده ام نمی زارم آب تو دلش تکون بخوره عین مادر خودم که هم برام پدر بود هم مادر تا اینجا خیلی سختی کشیدم تمام سنوگرافی ها و آزمایش هام و با همراه همیشگیم #مادرم رفتم همسرم پیشم نبود چون خودش رغبتی نشون نمی‌داد     دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

رویه تو عوض کن ،دنبال شوهر نباش بزار خودش برسه از الآن لذت ببر باور کن متاهلی آش دهن سوزی نیست چرا خوبه اگر طرف مقابلت خوب باشه فقط دعا کن خوبش سرراهت قرار بگیره

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

پس چرا منی که متاهل هستم هم اینقدر تنهام 

تازه تنهایی متاهلا از مجردا بیشتره چون کنار مردی زندگی میکنن که دایم دارن بهش فکر میکنن اما اون مرد یا به کل نادیدشون میگیره یا از اون هم بدتر، چشمش دنبال کسای دیگه است 

ازدواج نمیگم بده اما اغلب ازدواج ها بعد چند سال خیلی بد میشن خیلی بد

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
2810