2777
2789

بچه ها دخترم ۹ ما ۱۵ روزشه دوساعت پیش از تخت با ارتفاع ۴۸ سانتی متر افتاد 😭😭😭

چیکار کنم از بس ترسیدم یادم نمیاد ب شکم افتاده یا به پشت🥲😭😭😭😭😭

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بغلش کن و آرومش کن

ان شاالله چیزیش نشده

امیدوارم سرش ضربه نخورده باشه

وقتی آرومتر شد چک کن سر و بدنش رو

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن ورود آقایان ممنوع
2805

خانوما لطفا بگین چیکار کنم بعد تقریبا پنج دقیقه که گریه شدید کرد اروم شد شیر خورد بازی کرد الانم بعد گذشت دوساعت از افتادنش خوابوندمش 😭😭😭

ببرم. دکتر عکس بگیریم از سرش یا چی 😭😭😭😭

عزیزم ایشالا چیزی نیست رو فرش افتاد؟ یا سرامیک بود

موکت😭😭

زیر موکتم سیمانه

خانوما لطفا بگین چیکار کنم بعد تقریبا پنج دقیقه که گریه شدید کرد اروم شد شیر خورد بازی کرد الانم بعد ...

ایشالا چیزی نشده نگران نباش

ولی فردا حتما ببر دکتر محض اطمینان

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

همیشه گوشه های تخت و روی زمین اطراف تخت رو بالش یا پتوی نرم بذارید که بچه نیفته .

فعلا نگران نباش صبح ببرید دکتر. چکاپ بشه که مشکلی نداشته باشه ولی اگه مشکل جدی تو بدنش بود نمیتونست بخوابه و آروم نمیشد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه من ۳ماهش بود با صورت از فاصله نیم متری افتاد رو سرامیک 

خدارو شکر چیزی نشد

سی تی اسکن بردیم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
خب بغلش کن و آرومش کنان شاالله چیزیش نشدهامیدوارم سرش ضربه نخورده باشهوقتی آرومتر شد چک کن سر و بدنش ...

نههه دوساعت پیش بود الان ارومه شیر خورد خوابید

2810