2777
2789

نظر بدید لطفا 

من بیماری گوارشی مزمن دارم که فقط کنترل میشه و درمان قطعی نداره و اگ کنترل نشه روده هام سوراخ میشه یا ب جاهای خیلی بد کشیده میشه 

بعد خانوادم منو دکتر نمی‌برن الانم اومدم دانشگاه راه دور پولی ندارم برم دکتر 

و اگ ب خانوادم بگم حالم خوب نیس یجوری باهام رفتار میکنن ک انگار دارن میمیرم البته از ناراحتی و نمیدونم چجوری بگم

منو دکتر نمی‌برن و در عین حال اگ بهشون بگم انقد ناراحت میشن که انگار اومدن سر قبرم دارن گریه میکنن 

این بیماری من خاموش میشه با دارو و علاعمش میره 

الان من بهشون گفتم خاموشه درحالی ک روشنه و نمیدونم دارم ب کجا میرسم خسته شدم از درد و علاعم  😔😔😔ریدم تو هرچی خانوادس ریدم تو همش که اینجوری میکنن شوک عصبی بهم وارد میکنن اگ بگم بهشون و فقط همین کارو میکنن حتی دکتر نمی‌برن منو و هی میگن لعنت برما که تو رو دکتر نبردیم و همینو میگن فقط  و نمی‌برن 

چرا من تو این  شرایط متناقض گیر کردم کاش حداقل رفتارشون مث عملشون بود یا بی تفاوت بودن تو رفتار هم 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم منم چنین مشکلی داشتم اگ راهنمایی میخوای بهت بگم

قطعا راهنمایی میخام :))))

جونم در خطره 

مشکلتون چی بود؟ 

سلام. همسر من ibs شدید داره. پیج دکتر خلیلی رو تو اینستا پیدا کنید راهکاراشو انجام بدید. دکتر نهایتا چهار تا آرامبخش بده که بیماری خاموش بمونه. اما اگه تقریبا شش سال تا ده سال بتونی با اصلاح سبک زندگی خاموش نگهش داری میشه گفت که درمان شدی. 

بیماری شما خود ایمنی هست پس به کسی که ایمونولوژی خونده مراجعه کن. کلا بیماری های خود ایمنی مثل روده تحریک پذیر و دیابت نوع دو و اینها التهابشون اذیت میکنه که اولا باید غذاهای التهاب زا مثل شکر نخورید. خواب و بیداری منظم داشته باشی برای تنظیم هورمون ها و آرامش داشته باشی. قرص های آرامبخش به مرور موجب تحریک پذیری بالای ذهنت میشن. پس ترجیحا با مدیتیشن و مایندفولنس آروم شو. صحبت با روانکاو هم کمک میکنه. خوردن شکر زیاد هم از طرفی باعث التهاب مغز و درنتیجه اضطراب میشه. 

توصیه میکنم اطلاعات بیشتر برای درمانت کسب کن. 

سلام. همسر من ibs شدید داره. پیج دکتر خلیلی رو تو اینستا پیدا کنید راهکاراشو انجام بدید. دکتر نهایتا ...

من سندروم ندارم 

من التهابه و خیلی بدتر از سندرومه:)

من روده ام زخم میشه و در نهایت میمیرم اگ پیگیر سلامتیم نشم 

سلام. همسر من ibs شدید داره. پیج دکتر خلیلی رو تو اینستا پیدا کنید راهکاراشو انجام بدید. دکتر نهایتا ...

مرسی خیلی خوب بود صحبتت فقط اینکه من کلا قند مصنوعی نمی‌خورم 8 ساله 

بعدم باید بهشون بدم خیلی ببخشید

نه اصلن اینطور نیس من ریم در اثر کشیدن سیگار داغون شده بود 

توی خوابگاه بودم 

ی شب اورژانسی اومدم بیمارستان ولی کارتم خالی خالی اول از همه با مدیر بیمارستان صحبت کردم گفتم جونم در خطره اگ سوگند پزشکی خوردی درمانم کن ی هزاری ازم پول نگرفت 

من سندروم ندارم من التهابه و خیلی بدتر از سندرومه:)من روده ام زخم میشه و در نهایت میمیرم اگ پیگیر سل ...

دکتر خلیلی قبلا کارشناس رادیو سلامت بودن. رتبه یک ایمنولوژی هم شدن.  الان با بیمارهای سرطانی هم کار میکنند. شما که بیماریت هنوز سرطان نشده. 

2810