2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بوده بچس کمبود وزن داشته ولی خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 47 پست
خدا حفظش کنه اره مامانمم میگه بزرگ بشه خودش خوب میشه ولی خب میگم الان یکم جونی بگیره ک با هر بادی مر ...

من هر کاری بگی کردم طبق کالری غذا میپختم ک وزن بگیره مولتی ویتامین و انواع دکتر و چکاب اخرش تاثیری نداشت. بیخیال باش والا پیر میشی با بچه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

[QUOTE=361179812]پس فعالیتش کمه گرسنه اش نمیشه حداقل محیطشوعوض کن یاظرفای غذاشو یااااباهمسالاش یابزرگتراز خودشغذابخور ...[/QUOT

من ی شهر دیگه ام هیچ کسیو نداریم اینجا ظرفاشو هر سری ک غذا میدم عوض میکنم کلا هر دری رو بگین زدم براش ولی بی فایده بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر پاستوریزه براش میگیرم مارک ماجان تاحالا شیر محلی بهش ندادم مگر بخرم ببینم چی میشه

شیر پاستوریزه پر چربم خوبه ولی طبیعی شو بدی بهتره

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.