2777
2789
عنوان

لطفا بیاید صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 166 پست

میدونی اگه دخترا سربازی میرفتن میفهمیدن من چی میگم تصور کن میری تو یه شهری که هیچ کسو نمیشانسی همه ام از دم دیونه ان اونجاس که دلت برای خانوادت تنگ میشه میگی هیشکی مث اونا نمیشه برام

الله امشبو العفو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی اگه دخترا سربازی میرفتن میفهمیدن من چی میگم تصور کن میری تو یه شهری که هیچ کسو نمیشانسی همه ا ...

پدر مادر اره اما باور کن به خدا هر خواهر برداری ام واقعا خوب نیست یعنی دوری ازشون بهترین کاره

2805
نه کلا از اولش رابطمون همینجور بوده اصلا ابمون تو ی جوب نمیره زیادم کلا باهاش نمیپرم

فکر میکنی منم با خواهرم اینجور بودم ولی الان همونی که از من بدش میومد الان اخلاقش باهام خوب شده

الله امشبو العفو

پدر مادر اره اما باور کن به خدا هر خواهر برداری ام واقعا خوب نیست یعنی دوری ازشون بهترین کاره

خب تو ام باید پایه باشی باهاش اونم اشتبا کرده بخاطر یه احمق حاظر شده با خواهرش این کارو کنه

الله امشبو العفو

فکر میکنی منم با خواهرم اینجور بودم ولی الان همونی که از من بدش میومد الان اخلاقش باهام خوب شده

نه والا ذات اون خوب بوده که مهربونه نه ادمی که میبینه تو داری درد میکشی میاد حمله میکنه بهت اونم دردی ک من دارم

خب تو ام باید پایه باشی باهاش اونم اشتبا کرده بخاطر یه احمق حاظر شده با خواهرش این کارو کنه

من کلا از اول مختلف بودم اونو بیاره چون کلا حرمت خونه و پدر مادره زشته اصلا  اما بعدش کاری نداشتم دیگه 

نه والا ذات اون خوب بوده که مهربونه نه ادمی که میبینه تو داری درد میکشی میاد حمله میکنه بهت اونم درد ...

من موهای سرمو میکشید خواهرم چنگ میزد سر و صورتم کجای کاری 😂😂

الله امشبو العفو

بعد یه چی بگم اینا همش بخاطر پدر و مادراس اونا فرق میزارن بین بچه ها

اینکه اره از نظر اونا کلا من مقصرم یعنی امشب اصلا ندیدن من نه با اون حرف زدم نه رفتم سمتش اومدم تو اتاق مامانمو صدا کردم اون اومد کیف و وسایل منو پرت کرد سمتم 

من کلا از اول مختلف بودم اونو بیاره چون کلا حرمت خونه و پدر مادره زشته اصلا اما بعدش کاری نداشتم دی ...

درسته ولی خب طرز فکراتون بخاطر این جداس که پدر و مادرت حس میکنم باهم مشکل دارن درسته؟

الله امشبو العفو

من موهای سرمو میکشید خواهرم چنگ میزد سر و صورتم کجای کاری 😂😂

میدونم اما بازم شما پسری خواهر بردارین ما مثلا دو تا دختریم 

بعد اون اصلا از بابام نمیترسه هرکاری میکنه اما من میترسم واقعا ازش یجوری وانمود میکنه جلوش انگار همه اون کارا گردن منه

2810