2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا حضرت فاطمه(س) به مامانم این حرفو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست
اها چی بگم والا سعی کن رو خودت کار کنی و حال خودت خوب باشه

چطور خوب باشم من هر لحظم فکر اونام حتی شبا کابوس میبینم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭

عزیزم من شمارا خیلی خوب درک میکنم چون چندین سال فقط دعا میکردم نماز وندرو ..اما همش هیچ بود ولی امیدی در دلم بود وبازهم دعا میکردم وانقدر به خدا نزدیک بودم که کاملا کنارم نه که در وجودم حسش میکردم ومصلحت خدا این بود برای من  

دیگه جز دعا کردن کاری ازدستمون برمیومد 

اگر مصلحت خدا دراین باشه قطعا که نیاز به دیدن خواب هست ونه هیچ چیز وخدا اگر بخواهد کاری را انجام دهد میتواند چون قادر است ومیگوید باش پس میشود 

بیا این تبادل نطر را به ف.. نیک بگیریم وخوش بین باشیم 

عزیزم من شمارا خیلی خوب درک میکنم چون چندین سال فقط دعا میکردم نماز وندرو ..اما همش هیچ بود ولی امید ...

نمیدونم من که دیگه با خدا حرف نمیزنم نه اینکه قهر باشم . دیگه امید ندارم هر چی صداش کردم فایده نداشت . 

میدونی چقدر دعا کردم چیکارا که نکردم نمیدونم چی بگم

خدا رو صدا زدم امام حسین امام رضا حضرت زهرا علی اصغر 

فایده نداشت 

این بارم به اصرار شوهرم میخام برم

من مثل گیج منگا هستم

به عنوان یک مسلمان به عصمت و طهارت اهل بیت معتقدیم اما این دلیل نمی‌شه که احساس کنیم تافته‌ی جدابافته هستیم و بنامون رو بر این بگذاریم خواب‌هامون خواب غیرعادیه و‌ همانند انبیأ قراره در عالم خواب به مقامات خاصی برسیم! 

تعریف کردن این جور خواب‌ها هم که معلوم نیست منشأش چربی قرمه سبزی دیشب بوده یا چیز دیگه از نظر اخلاقی درست نیست! 

نهایت اینه از خداوند و‌ اولیا خدا طلب خیر و‌ مصلحت کنیم و بس. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
به عنوان یک مسلمان به عصمت و طهارت اهل بیت معتقدیم اما این دلیل نمی‌شه که احساس کنیم تافته‌ی جدابافت ...

استغفرالله به حرفاتون.حدیث داریم اگر کسی ائمه رو تو خواب ببینه واقعا خودشونو دیده چنین چیزی بود تقریبا حدیثش .بیخیال حوصله بحث ندارم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy