2777
2789
عنوان

بچه ها من کلاس های روانشناسی کودک رو رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
قانون سازمان از قبل هم با داشتن کد نطام روانشناسی بود..ک الان با اومدن دکتر آشتیانی بدون آزمون صلاحی ...

اسمشه اجازه ندارن بدون مجوز ولی در واقعیت اکثرا بدون پروانه دارن مشاوره میدن و کار میکنن و کسی پیگیری هم نمیکنه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خب برو کلینیکهای مختلف سر بزن اونجا ها مراجع ببین یه درصدی میگیرن مدارس غیرانتفاعی هم میتونی بری اول ...

دومیو تو گروه هستم . خبری نشد 

قبلا هم حضوری رفته بودم

مسجد نزدیک خونمون هست ... برم به کی و چی بگم . گوشیمم که داره خاموش میشه . فردا میخونم ...  ممنون

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات آیت الکرسی میخونم انشاا... جور شه

ممنونم . سالم باشی 

لطف کردین

منم برم حرم دعاتون می کنم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اولیش راجب دختم ۷ سالشه هنوز بعضی وقتا شلوارشو با شماره ۲ کثیف میکنه میگه متوجه نمیشم خیلی نیست ولی همینم آزار دهنده هست چی کارش کنم دوم اینکه مربی مهدم ی دانش اموز داشتم ی کته اول خوب میومد الان دم به دقیقه پم کلاس میره مامان ببینه وقتیم میره طول میکشه برگردن اینو چی کار کنم 

اسمشه اجازه ندارن بدون مجوز ولی در واقعیت اکثرا بدون پروانه دارن مشاوره میدن و کار میکنن و کسی پیگیر ...

دقیقا   سخت میگیرن . الان چقدر تو مصاحبه سوال بپرسن ازشون و تازه هزینه هم داره

دومیو تو گروه هستم . خبری نشد قبلا هم حضوری رفته بودممسجد نزدیک خونمون هست ... برم به کی و چی بگم . ...

برو بسیج محله،  از تواناییت بگو ، بگو میتونم براتون جلسات آموزشی روانشناسی بذارم رایگان 

هم سابقه عضویت در بسیج میشه واست بعدا بخوای جایی استخدام شی هم کم کم میشناسنت مردم میان مشاوره می‌خوان ازت یا آدرس کلینکتو میپرسن یواش یواش مراجع برات جور میشه 

مشاوره تلفنی هم میتونی بدی اگه فعلا جا و مکان نداری 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
شرکت کردم . پنج نمره کم داشتم قبول نشدم ولی تو مرکز زیر نظر استاد میتونم برم . مراجع ندارم و نمیان . ...

جایی نگو.

یک‌ دوران بلاخره خاک خوری داره 

درست میشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اولیش راجب دختم ۷ سالشه هنوز بعضی وقتا شلوارشو با شماره ۲ کثیف میکنه میگه متوجه نمیشم خیلی نیست ولی ...

گوشبم چون گفتم یک درصد شد تا جایی که خاموش نشد میگم 

اولی مشکل عاطفی میشه یا اضطراب . باید بررسی کنم 

دومی اضطراب جدایی میشه یا توجه و تایید مادرش که اول بیشتر احتمال داره

اسمشه اجازه ندارن بدون مجوز ولی در واقعیت اکثرا بدون پروانه دارن مشاوره میدن و کار میکنن و کسی پیگیر ...

۲/۳ سالی هست بخش بازرسی خیلی خوب عمل میکنه.

من خودم هزجا تخلف ببنم گزارش میدم

تا الانم لغو پروانه شدن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
برو بسیج محله، از تواناییت بگو ، بگو میتونم براتون جلسات آموزشی روانشناسی بذارم رایگان هم سابقه عضو ...

تلفنی تو قم نمی دونم کجا بخوان . اما پزشک یاب و همکده هست که بخاطر گوشیم ثبت نام نمی تونم کنم . خب نو نیست 

دو بسیج اطراف نمی دونم کجاست  بپرسم. مسجدم خوبه . خدا کنه بشه

ممنون

مادرو باهاش صحبت کردم میگه تنهاش نذاشتم و جلوش دعوا نکردم یا بدونش جای نرفتم

ربطی نداره ... مادر یادش نیست چیزهای کوچیک رو