2777
2789

مخصوصا اونایی ک سن کم ازدواج کردن چجوری قبول کردید یه مسئولیت به این بزرگیو گردن بگیرید یا اصلا تو ذهنتون هیچ درکی از مسئولیت نداشتین؟؟

از ازدواج ترس نداشتین؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من مشکلات زیاد داشتم دیدم شرایط جدایی ندارم نزدیک پنج سالی گذشته از ازدواجم ی مدت اجباری ساختم و کنار اومدم دیدم وقتی رابطمون خوب میشه ارزششو داره خیلی هم بد نیست...

مسئولیت قبول کردن استقلالم میاره شیرینش میکنه

عاشق شدم و فقط دلم میخاست همه وجودم کنارش اروم بگیره

منم عاشقم و ارزوم این بود کنارش باشم اما وقتی بحث جدی شد همش دارم فرار میکنم اصلا نمیتونم مسئولیت گردن بگیرم نه اینکه از پسش بر نیام ولی نمیخوام 

تو یعنی به این قسمتش فکر نکرده بودی؟؟یا برات مهم نبود

نه نترسیدم اصلا 

اولین تصمیمی که تو زندگیم با انتخاب خودم بود ازدواجم بود.

از همه اون تصمیمایی که پدر و مادرم برام گرفتن و انتخابایی که به زور کردن 

خیلی هم بیشتر و بهتر موفق بوده انتخابم 

هرچی برام انتخاب کردن سلیقه خودشون بود و شکست خوردم توشون اما ازدواجم بدون هیچ مشکلی پیش رفته تا الان و بابتش خیلی خوشحالم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

منم عاشقم و ارزوم این بود کنارش باشم اما وقتی بحث جدی شد همش دارم فرار میکنم اصلا نمیتونم مسئولیت گر ...

نه نامزدم مردی نیس که زندگی رو سخت کنه برام تاحالا حس نکردم مسئولیت سنگینی دارم ولی حتی اگه سخت بشه اینقد عاشقشم برام همه چی راحته

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

2810