2777
2789
عنوان

حرص خوردن از دست جاری لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
نه گلم مشکل از شما نیست بقیه زیادی پررون من خودم انقد بعضیا بهم تیکه انداختن قبلا و جواب نمی‌دادم چو ...

آفرین دقیقا حرفات حرف های دل منه.

به خدا بهم گفت هرچی دوست‌داشت الان بغل شوهرش خوابه هفتاد پادشاه رو میبینه من اینجا سرم داره میترکه از حرص و جوش که چرا جوابشو ندادم؟؟

منم باید مثل شما یادبگیرم جواب دادن رو،اینجوری خودمون رو ببیشتر از بین میبریم 

حالا مگ چی شده... الکی شلوغ اش نکن

ببین عزیزم من خودم خیلی از خانواده شوهرم بدم میاد،جاریم هزار برابر من متنفره ازشون خودش یک قدم برنمیداره 

حالا چون من امروز با دخترخاله هام رفتیم بیرون این زورش گرفته....

حرفی هم که گفته اونا روببر بیرون نه از روی منطقشه،نه بگی عقلش کاااامله،دقیقا از رو حسادته

از حسادت نمیدونه چی بگه،وگرنه اگه خیلی خوب بود خودش اونارو شام ببره بیرون صدسال سیاه همیچین کاری نمیکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین دقیقا درست میگیما دوتا باهم باردار شدیم و زایمان کردیمبچه هامون همدیگرو داداش صدا میزننمنم باو ...

من تا بذجاریم گفتم از مادر شوهرم بدم میاد فرداش عشقم صداش کرد و عاشق و معشوق شدن .ببین چقدر ذاتش خراب بود

ببین عزیزم من خودم خیلی از خانواده شوهرم بدم میاد،جاریم هزار برابر من متنفره ازشون خودش یک قدم برنمی ...

حالا مجبورت نکرده که یه حرفی زده و تموم، حرفشم منطقی نیست همه جا که نباس کل طایفه رو برد جدی اش نگیر 

2805
آفرین دقیقا حرفات حرف های دل منه.به خدا بهم گفت هرچی دوست‌داشت الان بغل شوهرش خوابه هفتاد پادشاه رو ...

تا دلی نسوزه دهنی باز نمیشه جاریه هم از اینکه همسرتون تو کارش پیشرفت داشته میسوزه.

و داره خودشو با چرت و پرتهایی که میگه خالی می‌کنه که شما اذیت بشین و اگه شما انقد حرص بخورین اون به هدفش میرسه.

نکن اینکارو راحت بگیر بخواب و جوابی بهش نده گذشته رو ول کن 

ولی اگه بازم بهت گفت به مادرشوهرت شام می‌دادی با خنده بگو اتفاقا در نظر دارم اونارم شام دعوت کنم این خیلی سوزناک تره 

بعدم شما باید قوی باشی با حرف آدما اینجوری بهم نریزی

زیاد درگیر حاشیه نباش و از کنار خانوادت بودن لذت ببر 

من تا بذجاریم گفتم از مادر شوهرم بدم میاد فرداش عشقم صداش کرد و عاشق و معشوق شدن .ببین چقدر ذاتش خرا ...

آخ که چقدر بدم میاد از اینجور آدم‌ها

اینم گرگیه برای خودش اما تو لباس گوسفند

میدونی تقصیر خودمه نباید بهش چیزی بگم اما امان از دست این زبون که به اختیار خودش نیسته و میرم براش تعریف میکنم اتفاقاتم رو

حالا مجبورت نکرده که یه حرفی زده و تموم، حرفشم منطقی نیست همه جا که نباس کل طایفه رو برد جدی اش نگیر

آره شایدم حق باشماست

ولی من خیلی زووود رنجم،مامانمم چیزی بهم بگه نارااحت میشم

چه برسه به جاری که بگه و توهم فقط نگاش کنی و جوابش روندی

تا دلی نسوزه دهنی باز نمیشه جاریه هم از اینکه همسرتون تو کارش پیشرفت داشته میسوزه.و داره خودشو با چر ...

آره واقعا کل حرفاتون خط به خط درست و دقیقه

ولی ببین من بیشتر ازاین میسوزم که قبل اینکه این کار شوهرم درست بشه برادرشوهرم حقوقش خیلی بیشتر از ما بود،الان‌هم حقوق ما به اونا نمیرسه مال اونا بیشتره،ولی یک‌بار به خودم اجازه ندادم بهشون نظر بدم یا که هرچی

ولی اییین،بگو به چی حسادت داری آخه،حقوق شوهرت  که خوووبه،ولی امان از ذات بد

آره واقعا کل حرفاتون خط به خط درست و دقیقهولی ببین من بیشتر ازاین میسوزم که قبل اینکه این کار شوهرم ...

مردم چشم دیدن خوشحالی کسیو ندارن طبیعتاً فقط جاری نیست که اینجوریه خیلیای دیگم هستن نمی‌خوان خوشحالی شما رو ببینن ولی این مشکل اوناس نه شما

نمی‌تونین جلوی حسودی دیگران رو بگیرین 

ولی تنها کاری که میتونین بکنین اینه که نزارین از زندگیتون سر دربیارن هیچ چیزو نگین به هیچکس 

قدرت دست مردم ندین، هرچقدر زندگی سکرت تر باشه اونقدر موفق ترین.

بیخیال بزار تو آتیش حسادت بسوزن ولی نزارین شمارم بسوزونن 

امیدوارم که همیشه موفق و شاد باشین❤️

مردم چشم دیدن خوشحالی کسیو ندارن طبیعتاً فقط جاری نیست که اینجوریه خیلیای دیگم هستن نمی‌خوان خوشحالی ...

آره قطعا همینطوره که میگید

امیدوارم ازاین به بعد جلوی خودم رو بگییرم و برای جاری و قوم و خویش چیزی تعریف نکنم

ممنونم ازتون که تو تاپیک شرکت کردید و نظرتون رو گفتید

انشالله شماهم همیشه شاد و پیروز باشید