2777
2789

♥️♥️♥️

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

هرکاری کردم تو اون سن و شرایط و زمان بوده 

پشیمون نیستم از چیزی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که مثله اسکلا همه جوره به پاش بودم و اونم همه جوره کوچیکم میکرد هیچی حالیم نبود به خدا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

منو لایک کن بیام بخونم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

غرورم اجازه نداد حرف دلمو بگم

و یه جاهایی صادق نبودم اون رابطه دوازده ساله تموم شده ولی حس بد  اینکه صادق نبودم هنوز هست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

خیلی زیاد باهاش صحبت کردم. الان حرف کم میارم. خاطره ای نمونده نگفته باشم 😁

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
غرورم اجازه نداد حرف دلمو بگمو یه جاهایی صادق نبودم اون رابطه دوازده ساله تموم شده ولی حس بد اینکه ...

میتونی یکم مثال بزنی صادق نبودنو

متوجه نشدم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
اینکه رو تک تک رفتاراش زوم نکردم تا بدونم فرد خوبی هست برای اینده یا نه ! الان همسرم شده و متاسفانه ...

میشه اگر اشکالی نداره مثال بزنی مثلا چ رفتارایی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2810