2777
2789
عنوان

چه کارایی تو دوران دوستی کردین که پشیمونین ازتجربتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 40 پست

از همه چی پشیمونم اون موقع میرفتم مدرسه کلا ۹ بودم احمق از مدرسه فرار میکرد بعد فکر میکردن اومده دنبال من در صورتی که خودم مدرسه بودم از دنیا بی خبر

برام نامه هم مینوشت پیش عمش بزرگ شده بود چون مامان باباش جدا شده بودن عمش نامه هارو تو جیبش پیدا کرده بود و از اونجا همه چیرو فهمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیادی مهربون بودم و رو دادم ب طرف مقابل😂هنوزم اینجوریم دارم چوب سادگی و مهربونی خودمو میخورم

منم سیاست بلد نیستم کاش اونایی که بلدن بگن

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
اینکه رو تک تک رفتاراش زوم نکردم تا بدونم فرد خوبی هست برای اینده یا نه ! الان همسرم شده و متاسفانه ...

ببین اینکه ب همه چی شکاکن عادیه؟خیلی تندخو میشن گاهی اوقات بعد پل های خراب شده ی پشت سر آدمو میکوبونن تو سرش....من دارم اذیت میشم

تاپیک بغلی داره میگه با یکی دوست بوده الان هم ازدواج کرده اون دوست پسر سابقش هم با فامیلش ازدواج کرده همدیگر و میبینن باهاش حرف زده الانم حس خیانت بهش دست داده 

حالا هی رفیق بشید رل بزنید خاطرات تعریف کنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
میشه اگر اشکالی نداره مثال بزنی مثلا چ رفتارایی

مثلا اینکه با پدرش دعواش شد زد بیرون از خونه و من پیش خودم فکر کردم خب تو هر خونه ای دعوای پدر فرزندی هست ولی بعدا دیدم نه بابا کلا همش در حال بی احترامی به هم هستن، وقتی میرم خونشون جر وبحث می بینم؛ یا عصبی و بی حوصله بودنش که من فکر می کردم من مقصرم دیدم نه اصلا ادم خوش انرژی ای نیست 

تاپیک بغلی داره میگه با یکی دوست بوده الان هم ازدواج کرده اون دوست پسر سابقش هم با فامیلش ازدواج کرد ...

دوست عزیز نه بحث رفیقه نه رل زدن اومدیمو یکی اومد خواستگاری تو اشنایی هم باید مهارت داشت شماها که انگار خرتون از پل گذشت بقیه باید باسن بالا مجرد بمونن

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
غرورم اجازه نداد حرف دلمو بگمو یه جاهایی صادق نبودم اون رابطه دوازده ساله تموم شده ولی حس بد اینکه ...

چجوری تونستی بهش بگی؟من خودم عذاب وجدان گرفتم

اونم نقطه ضعف منو فهمیده همش ب بهانه ی عشقی ک بهم داره منو برمیگردونه میترسم بلایی سر خودش بیاره وگرنه خیلی وقت پیش رفته بودم😭😭😭

میتونی یکم مثال بزنی صادق نبودنومتوجه نشدم

مثلا در مورد تعداد خواهر برادرام دروغ گفتم چیز مهمی نبود ولی واسه اینکه اون نفهمه ۷ سال خودمو عذاب دادم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
مثلا اینکه با پدرش دعواش شد زد بیرون از خونه و من پیش خودم فکر کردم خب تو هر خونه ای دعوای پدر فرزند ...

تجربه مفیدی بود مرسی ازت

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دوست عزیز نه بحث رفیقه نه رل زدن اومدیمو یکی اومد خواستگاری تو اشنایی هم باید مهارت داشت شماها که ان ...

عنوان تاپیکت چیز دیگه ای میگه 

هرکسی هم تویه سنی ازدواج میکنه همه که نباید بیست سالگی ازدواج کنن به وقتش ازدواج هم میکنید ولی این راهش نیست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اگه میخوای سیاست داشته باشی کتاب زنان زیرک بخون من که عاشقشم

من خوندما ولی الان فقط اونجاکه میگفت مرد جلوتر راه بره یادمه هیچی یادم نیس انگار خیلی نکته ای نداشت کتابش

چجوری تونستی بهش بگی؟من خودم عذاب وجدان گرفتماونم نقطه ضعف منو فهمیده همش ب بهانه ی عشقی ک بهم داره ...

چیو بهش بگم ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ببین اینکه ب همه چی شکاکن عادیه؟خیلی تندخو میشن گاهی اوقات بعد پل های خراب شده ی پشت سر آدمو میکوبون ...

نه عزیزم اصلا؛ همین که متوجه شدی چراغ خطره برات؛ خوشحالم که کورکورانه نگاه نمی کنی و می فهمی که اینا اذیت کننده ست؛ اگر قراره ادم زندگیت بشه بدون تمام اینکه موقعیت هاتو از دست دادی رو می زنه تو سرت؛  من هر رفتاری که تو دوستی ازش ناراحت شدم بعد کات کردم ولی باز برگشتم تو زندگیم اشکمو دراورد حتی به هق هق انداخت منو 

2810