2777
2789

شما چیکار میکنید تنها هم باشید من کاری نکردم الان عذاب وجدان داره خفم میکنه نمیدونستم باید چیکار کرد یارو خیلی وحشی بود اصلا جوری زن رو  با لگد میزد بهش فکر می‌کنم معدم تیر میکشه   

اگه چیزی میگفتی ممکن بود جفتشون باهم به تو حمله کنن فحشت بدن. روانی زیاده. عذاب وجدان نگیر. فوقش میشد به پلیس خبر بدی ناشناس. دخالت شخصی نباید بکنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه که سر خیانت بوده باید زنه رو میکشت🔫😑اگه که نه خدا لعنتش کنه👩🏿‍🦯

چرا باید میکشت؟مگه اینهمه مرد خیانت کردن کسی می کشتشون؟مثل ادم جدابشن دیگه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بخدا چند تا مردم وایستا‌ده بودن نگاه میکردن

تو که نمیتونستی از پس یه مرد وحشی بربیای

عذاب وجدان نداشته باش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا باید میکشت؟مگه اینهمه مرد خیانت کردن کسی می کشتشون؟مثل ادم جدابشن دیگه

کسی که خیانت میکنه کم ترین مجازات براش کشتنشه

با یه طلاق دوستانه همه چی تموم شه؟ بهت خیانت شه همینجوری‌میگذری؟ این همه آدم‌گوه میخورن که خبانت میکنن، اونا هرزه ان قرار نیست که همه هرزه باشن

2810