2777
2789

برای واکسن دوماهگی قطره پاراکید که به شکل سوسپانسیون هستش گرفتم 

وزن بچه ۵ کیلو و ۳۰۰

امروز واکسن زدم 

بهداشت گفت هر ۴ ساعت ۱و نیم برابر وزن

منم هر ۴ ساعت تبم نداشت دادم ۸ قطره 

۹ ونیم صبح 

یک و نیم‌ظهر 

پنج و نیم بعدازظهر 

دیگه تا الان ندادم بهش چون 

خیلی گیج شده 

هرچی بهش دست میزنم بیدار و هوشیار نمیشه 

یکم‌تکون میخوره باز میخوابه شیر خودمم یکم خورد 

بچه شمام اینطوری بوده؟ 

کوریزان میدادی خوب

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاراکید رو میگن  تعداد قطره ها به اندازه وزن بچه باشه. 

قطره معمولی دوبرابر وزن بچه. 

با یک روز اتفاقی نمیفته، سعی کنید بیشتر بهش شیر بدید تا کلیه هایش بیشتر کار کنن، اثر دارو زود ازبین میره

2805
من پاراکید میدادم بله بچه رو خواب آلود میکنه، اگه تب نداره دیگه نده ولی حواست باشه دمای بدنشو چک کنی

همینجوری گیج میشد؟ 

دمای بدنش ۳۷ هستش و یه وقت ۳۶/۹ 

بدنش که داغ نیست 

پاراکید رو میگن تعداد قطره ها به اندازه وزن بچه باشه. قطره معمولی دوبرابر وزن بچه. با یک روز اتفاقی ...

از دوتا متخصص اطفال پرسیدم گفتن دوبرابر یعنی ۱۰ قطره بهداشت گفت ۱ و نیم برابر منم ۸ قطره دادم هرکی یه چیزی میگه 

همینجوری گیج میشد؟ دمای بدنش ۳۷ هستش و یه وقت ۳۶/۹ بدنش که داغ نیست

نه عزیزم خوبه دمای بدنش،زیاد لباس تنش نکن حواست هم بهش باشه،تند تند شیرش بده تا مسکن از بدنش خارج بشه اگرم دیدی تب جزئی داره هر ۸ساعت قطره بده

نه عزیزم خوبه دمای بدنش،زیاد لباس تنش نکن حواست هم بهش باشه،تند تند شیرش بده تا مسکن از بدنش خارج بش ...

یعنی الان مسموم شده که تند تند شیر بدم اخه بیدار نمیشه بخوره 

از دوتا متخصص اطفال پرسیدم گفتن دوبرابر یعنی ۱۰ قطره بهداشت گفت ۱ و نیم برابر منم ۸ قطره دادم هرکی ی ...

عزیزم منم به دخترم پاراکید میدادم ولی دوبرابر وزنش میدادم،خواب آلود میکنه نگران نباش،اگه تب نداره نمیخواد بدی،دختر من معمولا صبح واکسن میزدم شب تب میکرد

یعنی الان مسموم شده که تند تند شیر بدم اخه بیدار نمیشه بخوره

نه عزیزم نگران نباش،هر چی شیر بیشتر بخوره همونقدر زودتر از اون حالت خواب آلودگی خارج میشه،آروم کف پاش ضربه بزن بیدار که شد شیرش بده

عزیزم اگه تب نداره هر ۸ ساعت بده بهش که تب نکنه

اوکیه من بهدهر دوتا بچه هام پاراکید دادم ۲ برابر وزن

ولی ورنش که بیشتر شد از یه خشاب بیشتر نده دیگه

مثلن من ۲ ماه پیش که یک  سالگی زدم یه خشاب کامل میدادم

۲ زیاد سخت نیست، واکسن ۴ ماهگی سخته اون موقع حواست باشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
2810