2777
2789
عنوان

یه کار بدی کردم بیاید

249 بازدید | 35 پست

من قبل از ازدواجم دو سال با یکی دوست بودم اومد خواستگاری پدرم مخالفت کرد و به هم نرسیدیم ، از قضا پسرخالم رفت خواهر همونو گرفت من تو این ۷ سالی که ازدواج کردم این آقا رو تو ازدواج پسرخالم و دخترخالم و اقوام خیلی میبینم و به زور جلو خودمو گرفتم که باهاش تماسی نگیرم ، ولی امروز متاسفانه این کارو کردم البته به بهونه یه سوال الکی 😥😥😥😥😥 بخدا عاشق شوهرمم ولی دلتنگ اینم میشم ، الان از عصر مغزم داره می ترکه انقدز فکر کردم از یه طرف میگم خیانت کردم به شوهرم ( بخدا یه کلمه حرف محبت آمیز نگفتیم ، فقط حال و احوال بود ) از یه طرفم میگم نکنه به کسی بگه ( اینو به خودش گفتم ، گفت همونقذر که این حرف واسه تو ضرر داره واسه منم داره آبروم میره ، اونم زن و بچه داره ) توروخدا آرومم کنید خیلی پشیمونم دوستدارم همین الان به شوهرم بگم سرمو ببره راحت شم 

بودَنِتُ شُکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هیشکی نگوولی دیگ تکرارشم نکن

من عاشق شوهرمم ، ولی اون آقا این برداشت و کرد که من عاشق اونم ، خیلی زورم داره نتونستم جلو خودمو بگیرم 😥😥😥

بودَنِتُ شُکر

عزیزم خیانت از همین جاها شروع میشه اولش حال و احوال پرسیه بعد اون زنگ میزنه بعد تو بعد کم کم عادت میشه و دوباره وابستگی 

خیلی اشتباه کردی کاش مسدودش کنی این راهی که رفتی بیراهس 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
واقعا کار اشتباهی کردی اصلا جای توجیح نداره. فقط میتونم بگم برای اینکه زندگی هیچ کدوم خراب نشه برای ...

فکر اینکه نکنه اون به کسی بگه اعصابمو خورد کرده دوستدارم خودمو بکشم از ترس 

بودَنِتُ شُکر
من عاشق شوهرمم ، ولی اون آقا این برداشت و کرد که من عاشق اونم ، خیلی زورم داره نتونستم جلو خودمو بگی ...

بالاخره ب اونم بی حس نیستی وگرن واقعا چ دلیلی داش ک همچین کاری کنی؟ اصن حال و احوال کردی چرا باید حال اوشون واست مهم باشه؟ واقع بینانه فک کن