2777
2789

اصلا نمیدونم باکی مشورت کنم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرم افزار هوش مصنوعی copilot روی گوشیت نصب کن هر سوالی داشته باشی و حتی درد دل بخوایی بکنی همراهته

تو اپ استور هست؟

به سوالا خوب جواب میده؟!!

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
چن سالته؟؟خیییلی از متاهل ها احساس تنهایی میکنن....

این که نشد مرحم برای من

موندم اصلا بااین وضعیتم تو یه سری مشکلات

منم مثل تو هستم😔میخوای بیا باهم درد و دل کنیم

کارمن از دردل گذشت باخودم حرف میزنم ولی مشکل اونجاهاییه که میمونم چی کارکنم چی خوبه چی بد

تو اپ استور هست؟به سوالا خوب جواب میده؟!!

توی تمام استورهای اندروید و آی او اس موجوده فقط کافیه بری اونجا عبارت copilot رو سرچ کنی توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب کنی ، کار باهاش راحته سوالا رو هم تا جایی که دیدم کامل جواب میده

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

توی تمام استورهای اندروید و آی او اس موجوده فقط کافیه بری اونجا عبارت copilot رو سرچ کنی توی گزینه ه ...

دمت گرم♥️

کارمن از دردل گذشت باخودم حرف میزنم ولی مشکل اونجاهاییه که میمونم چی کارکنم چی خوبه چی بد

منم دیگه درد و دل کردن حالمو خوب نمیکنه 

فقط تنها راهمون اینه که همش از خدا کمک بخواییم

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
منم دیگه درد و دل کردن حالمو خوب نمیکنه فقط تنها راهمون اینه که همش از خدا کمک بخواییم

عزییزم🥲

خودش به دلمون نگاه کنه🙏🏽

عزییزم🥲خودش به دلمون نگاه کنه🙏🏽

انشاءالله نگاه میکنه🥹خدا دلنازکه یه روزی برامون جبران میکنه همه حسرت و شکستامونو💔

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
2810