2777
2789

خداوندا......خستم....خدا خیلی ماشاءالله نعمت های زیادی بم داده اما ۳ تا مشکل اساسی تو زندگیم دارم یکیش حدود ۲۰ ساله دوتاش هم ۷ ساله اضافه شده ب اون.

این وسط مشکلات دیگه هم زیاد پیش اومد و نسبتا یا کاملا رفع شد اما درکل زندگی سختی داشتم و دارم.خوشی کم نداشتم خداییش...

اما خستم.دیگه خستم...خیلی خای دیگه هم میبینم ک خستن....به کی شکایت کنم؟میشه ب خدا از خودش شکایت کرد؟اون ک بم ظلمی نکرده خودم پذیرفتم با این شرایط دنیا بیام.دیگه خستم😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

منم ازش خستم

ازش ناراحتم

خستم از زندگی

سونوگرافی سینم توده پیدا شده ک هزار چیز تو نت ازش میخونم😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

این روزا انگار حال هیچکس خوب نیس😔 من خودم تا میام گلگی کنم از خدا دباره میگم نکنه ناشکری کنم ازین بدتر شه بعد میام به چیزای خوبی گه دارم به نیمه پرلیوان فکر میکنم اینجوری یه خورده حالم بهتر میشه

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا انگار حال هیچکس خوب نیس😔 من خودم تا میام گلگی کنم از خدا دباره میگم نکنه ناشکری کنم ازین ب ...

برا امضات صلوات فرستادم.برا مادر پدرم میفرستی؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

منم ازش خستمازش ناراحتمخستم از زندگیسونوگرافی سینم توده پیدا شده ک هزار چیز تو نت ازش میخونم😭

ایشالا که چیزی نیست اصلا تو نت نگرد دور از جون یه سردرد ساده میزنی میگه علائم تمور مغزیه ببرپیش متخصص ۹۰درصد توده های سینه خوش خیم هستن وقابل درمان 

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏
ایشالا که چیزی نیست اصلا تو نت نگرد دور از جون یه سردرد ساده میزنی میگه علائم تمور مغزیه ببرپیش متخص ...

برای من نوشته توده هایپواکو مطرح کننده نکروزفت

تو نت اینو نوشته بود:

تشخیص تفاوت بین توده نکروز چربی و توده سرطان سینه با معاینه فیزیکی یا حتی با ماموگرافی تقریباً غیرممکن است.

اگر توده ای در سینه خود پیدا کردید، مهم است که فوراً به پزشک مراجعه کنید. زیرا که تشخیص تفاوت بین نکروز چربی و سرطان سینه بدون بیوپسی دشوار است

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)