2777
2789

بعد از یسال بعد خیانت هاش یک بار خودکشی قطعی واقعا دلم میخواست بمیرم زنده موندم خدا رو شکر او روز فکر میکردم اخر دنیا اونجاست اما نبود برام بابام منو گرفت خیلی فکر میکردم که میتونم بازم زندگیمو درست کنم درستش کردم یه ادم تموم احساستم رو سوزند بعد کلی داد زدن خود زنی های زیاد تراپیس های که پاشتم تصمیم گرفتم زندگی درد ناکمو  قبول کنم اونم ببخشم احتیاج داشتم حس کنم تازه متولد شدم کل سرمو باتیغ ترشیدم هیچ وقت یادم نمیره بابام چقدر گریه کرد بخاطره حال روزم اون روز همش مامانم میگفت اگه ادامه بدم جام تیمارستانه گذروندم من  زنده موندم اما واقعا اعتمادم برای همیشه به ادما از بین رفت و دیگه درد رو حس نمیکنم حالم خوبه ولی هیچی مثل یه شک نمیتونه ادمو نبود کنه این ادم بار ها به من خیانت کرد من هر بار ببخشیدم فکر کردم درست میشه ولی نشد بار اخر هم تو یه اتاق دربسته منو با یکی دیگه تنها گذاشت رفت هیچ وقت درد رنجی که بهم داد فراموش نمیکنم لطفا هیچ وقت خیانتکارا نبخشین خودتون نجات بدین اولیت تون خودتون باشید♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو چرا خودت زجر دادی مگه تو بودی که این اشتباه کردی 

بنظرم کسی خیانت میبینه با اینکه دردناکه ولی زجرآور نیست چون اون نیست که عذاب وجدان داشته باشه چون اشتباهی نکرده و عذاب وجدان رو فرد خیانت کار داره که تا آخر عمر باهاش حتی اگه الان نداشته باشه یجا زندگیش میاد سراغش و دمار از زندگیش در میاره 

هیچی بدتر از عذاب وجدان نیست 

2805
خب تو چرا خودت زجر دادی مگه تو بودی که این اشتباه کردی بنظرم کسی خیانت میبینه با اینکه دردناکه ولی ز ...

خیانتو دو نفر دیگه میکنن ولی عذابشو نفر سومی ک هیچ گناهی این وسط نداشته میکشه دست خودت نیست ضربه خیلی بدیه

خیانتو دو نفر دیگه میکنن ولی عذابشو نفر سومی ک هیچ گناهی این وسط نداشته میکشه دست خودت نیست ضربه خیل ...

کاش اون عذابو خدا به‌خودشون میداد تا دیگه از این کثافتکاریا نکنن ولی انگار خدا میخواد ما بی گناها بیشتر عذاب بکشیم😔😔

2810