2777
2789

مامان من سالها جنگید واقعأ جنگید باایل و طایفه بابام تا خونمون حفظ بشه یا خواهرم الان خیییلی از شوهرش پول طلب میکنه و شوهرش مدام درحال پیشرفته خیلی از خانمارو دیدم ک واقعأ سر پول و پیشرفت برای زندگی جنگیدن و باعث موفقیت شدن میخام بدونم پس چرا من نمیتونم باعث پیشرفت شوهرم بشم بااینکه خودم وقتی مجرد بودم بی نهایت موفق بودم تو خرج و مخارجم

اون کرد موفق آدم باشه یادش نره خوبه 

و الا اون زن گلیم زیر پا بوده تا زن موفق

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش با قاطعیت رفتار کن 

مردا هرچقدرم یزرگ بشن باز بچگونه فکر میکنن دورا دور حواست باشه بهش و برنامه ریزی داشته باشید زنه مردو می‌سازه واقعا وگرنه مردا پی بچع بازی خودشونن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
باهاش با قاطعیت رفتار کن مردا هرچقدرم یزرگ بشن باز بچگونه فکر میکنن دورا دور حواست باشه بهش و برنامه ...

اخه واقعأ نمیتونم من حتی نمیدونم درامدش چقدر با کلی کنکاش و حذس و گمان ی چیزایی دستگیرم شده

اخه واقعأ نمیتونم من حتی نمیدونم درامدش چقدر با کلی کنکاش و حذس و گمان ی چیزایی دستگیرم شده

سعی کن نرمش کنی

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامانم،

بابام پیش عمو هام خیلی جلوتر و موفق تره 

با قناعت،صبوری،قاطع بودن و حتی تا دعوا و قهر تا مسیر زندگیشون به بیراهه نره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
سعی کن نرمش کنی

چجوری؟؟؟من هرچی میخام خداروشکر میخره برام منم پس انداز خودمو دارم ولی ن ب اندازه ای ک بتونم کاری کنم ماشینشو یا خونه رو عوض کنه البته درامدش رو داره اما مادر پدزش ب اسم شراکت نمیذارن پول تو دست و بالشون باشه

اون چیزی که تو نوشتی در مورد زندگی مامانت، نمیشه گفت موفقیت. بخاطر اینکه توی یک دوره ای مردها، شدیدا در حال پایمال کردن حق خودشون و زنشون بودن، و مادرها مجبور بودند، بجنگن تا حق خودشونو بچه هاشونو پس بگیرن. 

موفقیت یعنی شما تصمیم بگیری به اهداف مورد نظرت برسی. موفق بودن فقط کسب پول نیست بنظرم. پول هست، چیزای خیلی مهمتر هم هست. مثلا تفاهم پدر و مادر حتی تو سن شصت به بالا با هم. اینکه پشت هم باشن، یجور موفقیت زناشوییه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری؟؟؟من هرچی میخام خداروشکر میخره برام منم پس انداز خودمو دارم ولی ن ب اندازه ای ک بتونم کاری کنم ...

سعی کن برنامه بچینی باهاش مثلا بگی نظرت چیه ماشین عوض کنیم شرو کنیم ب پس انداز براش

همین .اگه تو می‌فهمیدی درآمدش دقیقا چقدره رو پولتون برنامه داشتی که مثلا با مشارکت هم ماشینتون عوض کنید یا یکسال ماهی آنقدر پس انداز کنید طبقه دوم خونتون بسازید یا ...

2810