2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
نامزدی مرحله اخر شناخته جلو ضرر رو از هرکجا بگیری منفعته اگر دقت کنید خود نامزد اسی باعث بوجود اومد ...

با احترام من با شما موافق نیستم 

به عنوان کسی که زندگیشو سنتی شروع نکرده 

و با دوستی و عاشقی ازدواج کرده 

اما من همه شناخت و تحقیقاتم تا قبل خونده شدن خطبه نامزدی بود 

بعد از خطبه دیگه دنبال شخم زدن نبودم و همیشه از در دوستی وارد شدم اما هواس جمع و هوشیار بودم 

خداروشکر الانم زندگی خوبی دارم و با همسرم مثل دوتا دوستیم 

حرفایی ک میزنم تجربه چند سال زندگی مشترک و دوستی و نامزدیه !! 

هیچ مردی دوست نداره توسط پارتنرش تحت فشار باشه و احساس بی اعتمادی بگیره !! نباید روی مرد هارو نسبت به یعضی مسائل باز کرد که قبح اون موضوع از بین بره 

من طبق نظر و تجربه خودم صحبت میکنم 

نظر شماهم محترمه

افکارتون خیلی اشتباهه دقیقا این رفتار مشابه رفتار یه والده که ببینم بچم با کی در ارتباطه یوقت ادمای ...

من فقط سعیمو میکنم محیط کارشو عوض کنه 

اینجایی که هست پر از دخترای بی صاحبیه که همونجا تو همون کارگاه میخوابن و معلوم الحالن ، وقتش هم میگیره از من دورش میکنه 

کاربری دست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام من با شما موافق نیستم به عنوان کسی که زندگیشو سنتی شروع نکرده و با دوستی و عاشقی ازدواج کر ...

خوش به حالتون 

من شناخت کمی ازش ندارم 

مثه چشمام هم اعتماد دارم 

ولی حیله یه سریارو هم میشناسم من یه سری چیزا میدونم بالاخره که شما راجع به زندگی و رابطه من نمیدونی 

کاربری دست 
افکارتون خیلی اشتباهه دقیقا این رفتار مشابه رفتار یه والده که ببینم بچم با کی در ارتباطه یوقت ادمای ...

بنده خودم در محیط کار هستم و تغییر شخصیت ها رو در دراز مدت می بینم پس فکر من نشات گرفته از تجربیات خودمه 

شما  تاثیرگذاری انسانها در اثر تعامل و معاشرت انکار میکنید؟

محیط کار نامزد اسی نیروگاه هسته ای ک نیست ک ورود و خروج حساسی داشته باشه چندتا ادمن با چند تا دستگاه مگه چیه ک یک خانم نباید اونجا حضور داشته باشه؟ حداقل نامزدش میتونه دلیل عصبانیت و عدم تمایل به حضور اسی رو براش توضیح بده

اسی هم درکامنت دیگش گفته نامزدش میخواسته اسی رو ببره پیش خودش کار کنه با این صحبت مشخصه همچین هم محل کارش مختص اقا نبوده و نیست 

از ۷ شب دیگه پیاممو جواب نمی‌داد

دوستپسرته

چقد فونت گوشیت بده 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
نامزدی مرحله اخر شناخته جلو ضرر رو از هرکجا بگیری منفعته اگر دقت کنید خود نامزد اسی باعث بوجود اومد ...

اگه فقط داد نمیزد و توهین نمی‌کرد نه شکی در کار بود نه قهری 

کاربری دست 
بعد از این همه قضاوت اینجا و بعد از حرفای نامزدم دیگه دلم نمیخواد آدرس بگیرم

اخرین حرف بگم که خیلیییییی اگه برات مهمه بری ببینی ‌وقتی کارش تموم میشه معمولا اگه بری دنبالش که با همدیگه برین خونه باید خیلی خوشحال بشه و انرژی بگیره . اصن یه فانتزیه برا خودش

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

خوش به حالتون من شناخت کمی ازش ندارم مثه چشمام هم اعتماد دارم ولی حیله یه سریارو هم میشناسم من یه سر ...

اسی هرکس باتوجه به زندگی خودش صحبت و نظر میده مثل همون کاربر 

اگر میدونی برای زندگیت «رفع ابهامات ذهنیت» لازمه کارهایی ک ابهامات ذهنیتو حل میکنه رو انجام بده پشیمون نشی

وگرنه این ابرهای داخل ذهنت طولانی مدت میمونن و اجازه زندگی عادی بهت نمیدن  

مردونه نیست خانوادش هم نیستن یه خانواده اونجا باهم کار میکنن با بقیه واسه این میگه محیط خانوادگییه ش ...

نمیخام بد دل شی

ولی حس خوبی نگرفتم 

من خیلی شکاکن البته

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
اخرین حرف بگم که خیلیییییی اگه برات مهمه بری ببینی ‌وقتی کارش تموم میشه معمولا اگه بری دنبالش که با ...

یه شبایی مثل امشب اصلا نمیره خونه 

بقیه شبا هم ۱ شب میره ۱۲ میره زود زود بره ۱۱ میره 

منه دختر خونگی از دانشگاه ساعت ۶ عصر در حالی که کلا با اتوبوس ۱۰ دقیقه راهه تا در خونه نمیتونم برم😅💔بابام میاد دنبالم سر راه 

کاربری دست 
نمیخام بد دل شیولی حس خوبی نگرفتم من خیلی شکاکن البته

دلم بگی نگی شکست 

اعتماد دارم بهش همیشه سعی کردم داشته باشم چون معتقد بودم و هستم سوءتفاهم واسه هر کسی پیش میاد

ولی بابت اینکا داد زد و توهین کرد دلم شکست 

من فقط میخواستم از کارش باز نشه و ببینم با کیا در مراوده اس چون قرار شد تو حیطه کاری خودش برای منم کار پیدا کنه حالا یه حضوری یا دورکاری

کاربری دست 
من فقط سعیمو میکنم محیط کارشو عوض کنه اینجایی که هست پر از دخترای بی صاحبیه که همونجا تو همون کارگاه ...

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی احتمالا از من کوچیکتری 

من در استانه ۳۰ سالگی بهت مثل یه خواهر میگم 

ارزش خودت رو خیلی بدون 

مردی که کار ثابتی نداشته باشه زندگی باهاش سخته 

عشق خیلی خیلی مهمه ولی نون و اب نمیشه واست 

خیلی سخته ک همش دغدغه شغل داشته باشی 

همش نگران باشی از کار بیکار نشه 

اکثر محیط های کارگاهی هم جو خوبی ندارن 

البته ک ذات خود ادم از هرچی مهم تره و خیلیا هستن ک اصلا محیط تاثیر روشون نداره !! 

اما راجب اون دخترا حق میدم دلنگران باشی اما مطمئن باش نامزدت انقد احمق نیست ک وقتشو با دخترای آش ولاش بخواد تلف کنه ! ازین مدل دخترا همه جا پره !! اگه طرفت ادم باشه سراغشون نمیره اگر نباشه تو بهترین جا هم کار کنه بازم یکیو پیدا میکنه !! 

سراغ گذشتش نرو اما هواس جمع باش 

خیلی گیر نده اما بیخیال و خنگ نشون نده خودتو 

ازش سوال کن جواب بخواه اما اصرار زیاد نکن 

فوقش بگو من قانع نشدم و تموم کن بحثو !! 

حتما پدرت رو بفرست تحقیقات هم از محل زندگیش هم محیط کار قبلیش !!! خیلی خوب فکر کن بدون اینکه احساساتت رو در نظر بگیری فکر کن ! فکر کن یه ادم غریبس با این شرایط اومده خواستگاریت ایا جوابت مثبته یا نه !! 

خودتو و احساست رو حیف هرکس نکن عزیزم ❤️‍🩹

اسی فقط هرکاری میخوای انجام بدی با احتیاط انجام بده که اگر فکرت اشتباه بود راه برگشت داشته باشی

کاری نمیخوام انجام بدم :)

کنسل کردم فردا رو 

کلا دیدنشو کنسل کردم نه فقط کارگاه رفتنو 

کاربری دست 
2810