2777
2789

من به این نتیجه رسیدم بعد ۱۱ ماه زجه زدن بخاطر فوت عشقم،زیر و رو شدن زندگیم داغون شدنم الان فقط جسمم زندس روحم مرده همیشه هم گفتم من از این امتحان الهی سربلند بیرون میام تا روزی که برم اون دنیا به نامزدم برسم ولی تازگیا دارم میفهمم که انگار خدا منو ول کرده یادش رفته منم وجود دارم سالهاس دارم التماسش میکنم ولی بدترش میکنه شاید از من بدش میاد یا منو نمیبینه واقعا اینو از ته دلم میگم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

انتظاراتتان را با شکرگزاری تعویض کنید...

کل زندگی تان در آن لحظه تغییر می کند...

این گونه است که به رنج پایان میدهید...

شما به رنج بردن با هر کدام از این ۳ روش پایان میدهید...

با قدر دانی _ با شکر گزاری _ با عشق

هنگامی که در حال رنج بردن هستید؛ چیزی را برای شکر گزاری پیدا کنید...

خانواده ؛ دوستانتان...

قلبی که در سینه تان می تپد، شما آن را با تلاش به دست نیاوردید...

قلبتان به شما بخشیده شده است....

برای بدست آوردن آن لازم نبود کاری را انجام دهید....

خداوند انقدر شما را دوست داشت که هدیه زندگی را به شما بخشید و این موهبت تا زمانی که قلبتان می تپد؛ ادامه دارد.....

بیشتر ما حتی به آن توجه هم نمیکنیم...

برای قلبتان دست بزنید...

« آنتونی رابینز »

من با خودم میگم اگر خدای ناکرده اتفاقی برای همسرم بیفته نمیتونم تحمل‌کنم قطعا خودمو میکشم

بشدت مراقبشم از ماشین پیاده بشه صدبار میگم‌مراقب برو‌اونور خیابون و ...

خدا به دلت صبر و قرار بده عزیزم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط تون واقعا سخت و قابل احترامه اما با حرفتون موافق نیستم هیچ وقت و به هیچ قیمتی بندشو رها نمیکنه این همه انتظار داریم از خدا خودمون چقدر از خواسته هاشو رعایت کردیم که الان به خودمون حق این فکرو بدیم؟ هرچیزی یه دلیلی داره

عزیزم واقعا برات از خدا صبر و آرامش میخام 

خیلی سخته ..حتی تصورش

مرگ حقه هممون دیر یا زود این راه رو میریم ..جوری زندگی کن که نامزدت  خوشحال بشه

منم برادر جوونم فوت شد تا به امروز نشده یه بار به فکرش نباشم ..اما هر روز جوری زندگی میکنم که از دیدنم خوشحال شه چون اون واقعا منو تشویق میکرد و به استعدادم ایمان داشت

خداوند همه رفتگان رو بیامرزه😓😓😓

خواستگار نداری؟

😐😐😐

از ازدواج فراری هستم خاستگار چیه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
2810