2777
2789

والا من از وقتی به دنیا اومدم دارم امتحان پس میدم نمی‌دونم کی تموم میشه امتحانات الهی . 😭😭

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فوت بابام

روحشون شاد و خدا به شما صبر بده‌

ولی یه چیز بگم فوت والدین رو تقریبا همه بچها تجربه میکنن ولی کمتر کسی فوت عشقش رو تجربه میکنه البته خداکنه دیگه سر هیچکس نیاد امتحان من خیلی سخت بود فکرکنم قبول نشدم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
2805
الان چن وقت گذشته؟ خوبی؟چجوری فوت شدن؟

۱۰_۱۱ ماه

مرده ای رو تصور کن که نفس میکشه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
دوری از اصالتم دوری از شهری که هر وقت بادش می افتم گریه می کنم که چرا ازش دورم

خب چرا دوری

روحشون شاد و خدا به شما صبر بده‌ولی یه چیز بگم فوت والدین رو تقریبا همه بچها تجربه میکنن ولی کمتر کس ...

دقیقا قوت پدر و مادر اکثرا تجربه میکنن 

ولی بعضی موارد خیلی سخت تره مثل بیماری و از دست دادن کسی که دوستش داری 

خدا رحمتش کنه انشالله شرایطت بهتر بشه

ممنون 

نمیدونم شاید شد

از خدا دلگیرم خیلی 

پدرم هر کاری میکنه مامانم حالش بد بشه 

بدترین رفتار 

بی اهمیتی 

جدا خوابیدن 

چون مامانم مریضه و نباید استرس بکشه 

این خیانت کار میخاد اذیتش کنه 

دعا کنید از شر بابام خلاص بشیم 

خداروشکر من یجوریم بیخیالمیعنی قیامت هم بشه میگم بی خیالشدنیا ب ی ورمه امتحان هامو اینجوری رد میکنم

میگن بیخیالی باعث میشه درد مارو رها کنه؟

درسته 

دردات کم شدن؟

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

2810