2777
2789
نگو هیچی از زندگیت من که جدیداً چو انداختم که طلاهایی که تو سر و گردنمه همش بدله از بس که مریض می‌شد ...

هیچی نگفتیم بدتر شد.نه این چیزی که من الان میگم رو نمی‌تونستم پنهان کنم پنهان کردنی نبود 

نگو هیچی از زندگیت من که جدیداً چو انداختم که طلاهایی که تو سر و گردنمه همش بدله از بس که مریض می‌شد ...

من که طلاهامو هیچ نمیندازم تمام.برای عروسی ها می‌اندازم بعدش برمیدارمدطلا گرونه میترسم بندازم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد این صحبت شما خواهرم مطلب جالبی رو گفت گفت مردم به بعضی ها خیلی چیزها رو روا می‌دونن اما به ب ...

اونا هم دشمن های خاص خودشون دارن کلی رقیب 

این مسایل هست ولی هر کسی بیشتر اعتقاد داره بیشتر اسیب میبینه

فقط لطف خدا
2805

حرز امام جواد ببندید. 

دوستم بهم گفت بلند بلند تو خونه قرآن بخون که این نگاهای شیطانی دور باشه ازتون الحمدلله برطرف شد. ما هم چند ماه پیش شدیدا باهاش دست و پنجه نرم کردیم. 

ببین خواهر هرررررررکاری بگی انجام دادم منتها هیچ راه حلی نداره. چشم زخم روزگارمو سیاه کرده. آدمای دوروبرم بشدت چشم تنگ و حسود و بدخواهن... دیگه طوری شد ک شهرمو عوض کردم. رفتم جایی ک حسودا چشمشون ب زندگیم نیافته!! از وقتی دورم حال و روزم فرق کرده!

چشم زخم حقه باور دارم بهش.نه که زیاد بهش فکر کنم. اما این روزا اتفاقات خوبی برام افتاده که بعضیا حتی ...

ولی دلت و بد نکن 

صدقه بده اگر میتونی خروس قربونی کن 

ولی دلت و بد نکن 

من به تجربه میگم هرچی بیشتر ازین موضوع بترسی بیشتر برات پیش میاد 

فقط لطف خدا
قیمتش چنده اینترنتی میشه گرفت؟

بله سایت دارن

اسم صافات رو گوگل کنید پیدا میشه

مشهد هستن ولی ارسال به سراسر ایران هم دارن

چون روی پوست آهو هست و باید توی قاب نقره باشه

قیمتش یکم بالاست

حدود ۵۰۰ ت باید باشه

واقعا ؟

بله ۸۰ خاصیت داره

یکیش جلوگیری از چشم زخمه

برای جلو گیری از طلسم و جن و خیانت و ...

هم هست

خیلی خواص داره من تمامش رو یادم نیست ۸۰ خاصیت داره

میتونید توی نت سرچ کنی گلم

2810