2777
2789

ده ساله ازدواج کردیم خیلی خیلی عاشق زندگی بچه هامون پیشرفتمون عاشق رابطمون بودیم همه چی عالی بود دو هفتس فهمیدم سه ماهه به من خیانت میکرده با فامیلمون 

پشیمونه و خیلی سعی میکنه حالمو خوب کنه خیانتش در حد چت و تماس و عکس بوده دیگه بقیشو نمیدونم خانومه هم متاهل و مادر سه فرزند از همسرم بزرگتر و از من خیلی خیلی سطح پایینتر هم از نظر تحصیلات قیافه اندام 

تو این چند وقت که بمن خیانت میکرد اصلا رفتارش عوض نشده بود ک فکر کنم خیانت میکنه لطفا صدتونو برا مرد زندگیتون نزارید  

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

همچین چیزیو کشیدم

اما ی بار ن بارها خیانت کرد

با ۵ سال دوستی بعد ازدواج و دوتا بچه 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خانمهای بدون افاده،باگذشت،صبور ،درزندگی های امروز ضرر میکنن 

هرچقدر پرافاده تر وپرتوقع تر زندگی بهتر

منم بعد دوازده سال تجربه زندگی مشترک به این نتیجه رسیدیم 

مخصوصا در رابطه باخانواده شوهر

وای خدا چقدرخیانت زیادشده 😥😥😥چطورفهمیدی؟😑

عکساشون دانلود خودکار شده بود تو روبیکا دختر ۴سالم یهو نشونم داد 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یعنی واقعا اون لحظه ای که گوشی رو کنار میزاره و به چهره همسرش نگاه میکنه حتی یک ذره فقط یک ذره اون ته دلش ناراحت نمیشه؟ یا اصلا به این فکر نمیکنه اگر همسر اون مرد بفهمه چه اتفاقاتی میوفته؟ چرا واقعا مردا اینجوری ان 

اینقد تو نی نی سایت تاپیک خیانت دیدم از هرچی مرده میترسم دیدم نسبت بهشون عوض شده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خانمهای بدون افاده،باگذشت،صبور ،درزندگی های امروز ضرر میکنن هرچقدر پرافاده تر وپرتوقع تر زندگی بهترم ...

دقیقا 

خانمهای بدون افاده،باگذشت،صبور ،درزندگی های امروز ضرر میکنن هرچقدر پرافاده تر وپرتوقع تر زندگی بهترم ...

چه جالب اشنای منم بعد بیست و خورده ای سال زندگی مشترک میگه هیچوقت دلت برای مرد نسوزه همیشه اول فکر خودت باش

2810