2777
2789
عنوان

با پسره رفته بودم بیرون شما جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 48 پست
اسی تایپ کن یکدفعه کپی کن اینجا

آخه اونجوری پس کی مارو جون ب لب کنه؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اونوقت چطور بروزرسانیم نوه نتیجه دار شع؟😂

🤣👍باز روزا یکم اعصاب منتظر موندن دارم،شبا چون انرژیم ته میکشه بدم میاد منتظر بمونم ،دلم میخواد هرکی منتظرم گذاشت چپوراستش کنم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

آقا تا پیاده شدیم رفتم سمت دریاچه همه ی اردک ها و غاز های تو آب اومدن سمت من ؛ اینم نشست هرچقدر دستاشو جلو برد ک برن سمتش اردکا محلش نذاشتن.. منم انقد خنده ام گرفت برگشتم گفتم : دیدی اردکام فهمیدن چجور آدمی هستی.. آقا پاشدم یکم پیاده روی کنم کنار ساحل اینم پاشد یکم سمتم منم راه خودمو رفتم یهو دیدم قهر کرد رفت سمت ماشینش از اونجایی ک منم آدمی نیستم بیافتم دنبال پسری به راه خودم ادامه دادم ساعتم ۱۰ و نیم شب بود 

تو این پارکم قبلا خیلی قتل ها رخ داده چون مثل جنگل های شمال خلوت و سوت و کوره .. چند دقیقه گذشت دیدم زنگ نمیزنه ک ببینه کجام یا نمیاد دنبالم 

تو دلم گفتم ب درک ک نمیاد تهش یه اسنپ میگیرم میرم خونه 

قرار عاشقونه نیومدم ک توقع داشته باشه پا ب پای هم را بریم و حرف بزنیم.. چون من اصلا علاقه ای بهش ندارم

آقا تا پیاده شدیم رفتم سمت دریاچه همه ی اردک ها و غاز های تو آب اومدن سمت من ؛ اینم نشست هرچقدر دستا ...

خب

آقا تا پیاده شدیم رفتم سمت دریاچه همه ی اردک ها و غاز های تو آب اومدن سمت من ؛ اینم نشست هرچقدر دستا ...

جسارتا اسم کنار دریاچه چیتگر ساحل؟ 

جدی پرسیم: چون تاحالا نرفتم اون سمت 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

عزیزم عصر از خواب بیدار شده بودم فک کنم ۹ شب بود رفتم پیاده روی میگم ک امروز کل روز خواب بودم ساعت ه ...

اول تعریف کن بعد جواب بده عزیزم

خب

هیچی دیگ تو دلم گفتم نباید منت اینو بکشم بیافتم دنبالش 

قرار نیست چون قهر میکنه برم دستشو بگیرم وقتی علاقه ای بهش ندارم! رفتم رفتم رفتم تا اینکه بهترین جای پارک چیتگر یعنی بام لند رسیدم ک کافه رستوران ها و موسیقی زنده و پاساژهای بزرگش در جریان بود... ببین یعنی منو یجایی از پارک برده بود ک قشنگ نیم ساعت چهل دقیقه با جای شلوغ پارک فاصله داشت و تا ب اونجا برسم قشنگ از یه جاهای خلوت جنگل رد شدم ک هیچی نبود جز معتاد و دو جنسه و افغانی..

هیچی بعده این ک اونجا رسیدم میخواستم اسنپ بگیرم برم خونه دیدم آقا ۲۰ بار زنگ زد هی پیام میده ک جواب بده

تا جواب دادم انگار ریده بود ب خودش میگفت همه جارو دنبالت گشتم

2810