2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم یه مرد وقتی عاشق باشه همه چی زن میسازه‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 43 پست
چون پسرعمویش دلیل نمیشه گند بزنه فحش نخورهزنش چیشد بچه داشت؟

گناه داره بخدا با من درد دل میکرد این مدت خیلی کشیده از عشق دختره 

زنش هم بچه دوم حاملست 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دوم حاملست بعدش به دختره گفته طلاق عاطفی گرفتیم

شما از کجا میدونین؟ نکنه همه جمع شدین برای عشق پاکشون دعا میکنین😠

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
هر کی باشه عزیزم مطمئن باش از رو هوسه اون دختر رو میخاد عشق خیلی مقدسه

تو این سالها نشونم داد نقاشی دختره کشیده واسش شعر گفته اصلا یه وضعیتی میگه به زنم تو خونه فقط میگم عزیزم و همسرم و اینا چون میترسم بخوام اسم بیارم اسم اونو بگم 

گناه داره بخدا با من درد دل میکرد این مدت خیلی کشیده از عشق دختره زنش هم بچه دوم حاملست

برات متاسفم بخداااا

آه زنش توروهم میگیره

واقعا عجب آدمی هستی 

مگه مردم مسخره شما الان عشقش بادش افتاده گناه اون دوتا بچه چیه

از آه اون بچه ها بترس 

مردا اکثرا تو حاملگی زنشون خیانت میکنن عوضیا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
شما از کجا میدونین؟ نکنه همه جمع شدین برای عشق پاکشون دعا میکنین😠

داستان داره دختره مربی ورزش من بوده چند سال قبل بعد کات پسرعموم رو از همه جا بلاک میکنه حالا دیدم باز همو فالو کردن 

چقدرررر بی وجدانین شما

شما هم نشستی به گند کاری‌اش گوش مدی و تایید میکنی لابد . ارررره؟ 

چه عوضیه مرتیکه

قبلا بود جوونیش همش اهل دختر بازی و رفیق و خیانت بود به مدت خوب شد سریع عموم رفت براش خواستگاری الانم میگه دنبال خراب بازی نیستم بودم اینهمه دختر فقط اینو میخوام 

تو این سالها نشونم داد نقاشی دختره کشیده واسش شعر گفته اصلا یه وضعیتی میگه به زنم تو خونه فقط میگم ع ...

اسی خودت متاهلی تصور کن مردت که بچه ازش داری و الان بارداری فیلش یاد هندوستان کنه

هرچه برای خودت میپسندی برای دیگران بپسند 

تو این سالها نشونم داد نقاشی دختره کشیده واسش شعر گفته اصلا یه وضعیتی میگه به زنم تو خونه فقط میگم ع ...

ایشون که اینقد عاشق بودن چرا ازدواج کرد؟

چرا اجازه داده بچه دار بشن اونم دوتا؟

خیانت هیچ توجیهی نداره،وقتی ازدواج کرده و بچه داره متعد هست پای این زندگی بمونه،ایشون حتی عاطفه پدری رو هم زیر پا گذاشته،الان داغه بزار بعد از یه مدت سرد بشه اونوقت میفهمه چه اشتباه بزرگی کرده که خیلی دیره

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

برات متاسفم بخدااااآه زنش توروهم میگیرهواقعا عجب آدمی هستی مگه مردم مسخره شما الان عشقش بادش افتاده ...

یعنی بخاطر بارداریه؟ خیلی تعریف عشق و عاشقی میداد که

چقدرررر بی وجدانین شماشما هم نشستی به گند کاری‌اش گوش مدی و تایید میکنی لابد . ارررره؟

چیکارش کنم کلافه ام کرده بود شب تا صبح با من چت میکرد میگفت برو پیجش عکساش برام اسکرین شات بگیر بفرست 

یعنی بخاطر بارداریه؟ خیلی تعریف عشق و عاشقی میداد که

حالا که پیش شما درد دل میکنه حتمااااااا منعش کنید خودتون زنید بر علیه هم نباشماون دختر خانمم اینجور که میگین ادم درستی نیست اگر بود نمیومد با مرد متاهل

اسی خودت متاهلی تصور کن مردت که بچه ازش داری و الان بارداری فیلش یاد هندوستان کنههرچه برای خودت میپس ...

منکه کارش توجیه نمیکنم میگم مثلا دختره با این وضعیت که الانش معلوم نی با چندتا پسره رو قبول کرده دوباره باهاش 

2810