آقا فامیل نزدیکه چند سال پیش با یه دختری بوده کات کردن رفته زن گرفته حالا برگشته به دختره یعنی بگم دختره اصلا یه وضعیتی کلی دوست پسر داشته شوگر داشته پارتی برو عکس ساحل و استخر ترکیه تو پیجش جوری آقا محوش شده اصلا براش مهم نیست فقط همو میخوان
چیکارش کنم کلافه ام کرده بود شب تا صبح با من چت میکرد میگفت برو پیجش عکساش برام اسکرین شات بگیر بفرس ...
وااااا. نکنه عکسو نداری؟
چه آدم بیماریه پسرعموت
حیفه اون بچه ها طفل معصوم
اون داره گند میزنه شما چرا هلش میدی
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
قبلا بود جوونیش همش اهل دختر بازی و رفیق و خیانت بود به مدت خوب شد سریع عموم رفت براش خواستگاری الان ...
هرچی بیشتر تعریف میکنی بیشتر حالم ازش بهممیخوره چطور میشینی پای حرفاش حالت بد نمیشه گناه این زنچیه بعد از دوتا بچه ای که انداخته تو دامنش یادش افتاده به عاشقی
به خدا این مردا یه زن پاک ونجیب میخوان که ازش بچه داشته باشن وبشینه بچه خوب تربیت کنه یه زن عشوه گر هم به عنوان معشوقه که هوسای کثیفشون رو پاسخگو باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تازه رفته یه سوئیت مجردی اجاره کرده معلوم نیست چه غلطی میخواد بکنه ولی نمیزاره زنش اصلا بفهمه چون هم ...
اگه راست میگی برو به زنش بگو بزار به خاک سیاه بشینه
فردا روزی زنش ایدز بگیره شماهم مقصری
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خیلی پاپیچ من شد وساطت کنم منم پیچ دختره داشتم خو گفتم من فقط میگم بهش خودش تصمیم بگیره چه میدونستم ...
یعنی واااااااااقعا براااات متاسفم
فردا کاهش که رو شد همینی که واسش دختر جور کردی میره به هما میگه تو آشنایان کردی اونوقت حالت جا میاد
چقد دوره زمونه بد شده. اون یه غلطی کرد یه چیزی گفت شما باید پیگیر شی آتیش بندازی زندگیه چهارنفرهم نابود کنی؟
یعنی واااااااااقعا براااات متاسفمفردا کاهش که رو شد همینی که واسش دختر جور کردی میره به هما میگه تو ...
کارش