2777
2789
عنوان

قدیما که حموم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 54 پست
میگم خیلی‌ بد میدونستن حتی ب اینه نگاه کردن عروس نشانه ی بی حیایی بوده

الان ما عروسا به خدا پادشاهی میکنیم.

من قشنگ یادمه مثلا عموم بچه بغل میکرد، پیر مردا مسخره میکردن که فلانی شیر هم بده.

الان خودمو مثال میزنم، تا بچه گریه میکرد، به شوهرم دستور میدادم، بغلش کن، ببین جاش تمیز و .....

آب گرم میکردن. حالا سوال من اینه که زن و شوهر پیش هم نمیخوابیدن . مرد تنها زن با بچه ها. حالا زنها چ ...

اون زمان که رایانه و تلفن همراه نبود بچه ها از صب کله سحر تو کوچه بازی میکردن و کار میکردن تا شب ساعت ۸ میرفتن تو رخت خواب که با صدای تفنگ هم بیدار نمیشده عزیزم نه مثل الان که خانواده تا لنگ ظهر خوابن تا ساعت ۴صب بیدار از اونور بچه ها کامل تو خونه و سرشون تو گوشی

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خیلی‌ بد میدونستن حتی ب اینه نگاه کردن عروس نشانه ی بی حیایی بوده

مادر بزرگ من عقد بوده و شوهرش توی وسایلی که براش فرستاده ی عکس هم از خودش گذاشته. حیوونی دختر ۱۱ ساله داشته عکس رو نگاه میکرده مادرش میرسه میگه دختره بی حیا خجالت نمی‌کشی به عکس شوهرت نگاه میکنی؟

2805
مادر بزرگ من عقد بوده و شوهرش توی وسایلی که براش فرستاده ی عکس هم از خودش گذاشته. حیوونی دختر ۱۱ سال ...

مامان منم اینه نگاه می‌کرده مادرشوهرش میگه خجالت هم خوب چیزیه 

معلوم نیست تو فکر کی هستی !!!😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادر بزرگ من عقد بوده و شوهرش توی وسایلی که براش فرستاده ی عکس هم از خودش گذاشته. حیوونی دختر ۱۱ سال ...

پنجاه سال پیش مادر من عقد کرده بوده بعد بابام اومده خونشون دستشو گرفته غش کرده باورتون میشه بعدشم تا دو روز تب داشته 😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آب گرم میکردن. حالا سوال من اینه که زن و شوهر پیش هم نمیخوابیدن . مرد تنها زن با بچه ها. حالا زنها چ ...

دقیقا من یادمه بابام تو یه اتاق جدا بود مادرم هم پیش ما بچه ها ولی هیچ وقت چیزی ندیدیم دلیلش هم این بود که سرمون میرسید بالش بیهوش میشدیم😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اخی عزیزم شما دهه چندی هستی

60