2777
2789
عنوان

آزمایش قند ناشتا دادم جوابش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 78 پست
زیاد دکتر تغذیه برا بارداریام رفتم دیگه حفظ شدم چیا خوبن برا قند بیشتر نگران اینم این چند وقت درگیر ...

استرس سریع میبره بالا 

سزارین شدی؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج کم کن ولی شیرینی و شکر قند و شربت و شکلات خامه مربا کلا حذفاصلا تو خونه واس بچها و شوهرت هم نگ ...

برنج پاکستانی استفاده میکنم بنظرت تاثیر داره تو قندم ؟ایرانی بگیرم بهتره؟

من ناشتا رفتمالبته ساعت ۲ شب همون صبحش ک خاستم برم ازمایش یه دونات خوردمبعد ساعت ۹صبح هم ازمایش دادم

خب دگ لب مرز نیستی دیابت نوع اول داری

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

ترشی چی بخورم مثلاً

ترشی گردو خوبه ترشی سیر هم خوبه ، ولی تو میتونی میوه های مثل گلابی که الان فصلش هست با سیب و انگور بخوری ( آبمیوه نه خود میوه رو بخور ) سیر خام هم بخور ،  شنبلیله هم خوبه به دکترت بگو که برات مقدارش رو تجویز کنه ببین نری سر خود بخری بخوری 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

خوردوخوراکم تاثیر داره 

ولی باید زیاد فکر نکنی به همه چی 

به غصه ها مشکلات و...رها کن 

غم و غصه آدمو داغون میکنه میشه دیابت فشار و افسردگی و...

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اولا که این دیابت نیس اگه واقعا رعایت کنید و شیرینیجات و غلات زیاد مصرف نکنید اصلا هیچ وقت دچار دیاب ...

پس چرا مادر شوهر من اینقدر پیر شده پوست دست و صورتش آویزونه یهو اینجوری شد مامانتون انسولین میزنن یا قرص استفاده میکنن؟

عزززیزم 😍 خداحفظش کنهمیشه استویا استفاده کنم برا شیرین کننده‌؟بعد میوه چیا میشه بخورم؟موز ایراد ندا ...

نه بخور انقد میوه تاثیر نداره 

من رفتم خانه بهداشت محل ک واکسن بچها میزنه 

دکتر تغذیه داره رایگان برو بهت برنامه غذایی میده کامل 

هر ماه چک میکنن تورو 

2810