2777
2789
عنوان

آزمایش قند ناشتا دادم جوابش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 78 پست
میشه بگی من چی بخورم؟بجا پنیر خامه ای اگه پنیر روزانه بگیرم بهتره بنظرتون؟البته من صبحونه دوست ندارم ...

بنطرم پنیر معمولی بخور 

با گردو و خیار و گوجه

ببین من رفتم دکتر تغذیه برا بابام یه برنامه عدایی خوب گرفتم .اگه شرایطش داری بری بهتره ، کانل راهنماییت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خوب میشه خرفه و کدو پزشکان تو بارداریام می‌گفت زیاد بخورم که من دوست نداشتم من بخاطر دیابتم ...

متاسفم هزیزم بابت تجربه تلخی که داشتی 

نه نگران نباش رعایت کنی درست میشه 

اصلااااا چیز سخت و عجیبی نیس

عزیزم میشه بگی چیا حذف کردیمن قندم ۱۵۰ولی نمیتونم شیرینی نخورم یا برنجاگه کمش کنم قند میاد پایین؟

برنج کم کن  ولی شیرینی و شکر قند و شربت و شکلات خامه مربا کلا حذف

اصلا تو خونه واس بچها و شوهرت هم نگیر 

بچه‌ای من الهی بگردم ب خاطر من چند ماه لب ب اینا نزدن 

بدنفس بودم 

الان دیگ اصلا دوس ندارم  دختر بدم اومد 

دکتر گفت چند ماه نخوری دلتو میزنه

تخمه کدو از نوع خام منظومه بگیرم بخورم؟

آره ، ترشی گردو هم خیلی خوبه و موثر 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

بنطرم پنیر معمولی بخور با گردو و خیار و گوجهببین من رفتم دکتر تغذیه برا بابام یه برنامه عدایی خوب گر ...

زیاد دکتر تغذیه برا بارداریام رفتم دیگه حفظ شدم چیا خوبن برا قند بیشتر نگران اینم این چند وقت درگیر مدارس بودم بیشتر سرکلاس بودم اصلا وقت نداشتم تغذیه بخورم چطور من قندم بالا رفته البته آب در طول روز وقت ندارم بخورم نمی‌دونم نخوردن آب تاثیر داره تو قند یا نه

برنج کم کن ولی شیرینی و شکر قند و شربت و شکلات خامه مربا کلا حذفاصلا تو خونه واس بچها و شوهرت هم نگ ...

عزززیزم 😍 خداحفظش کنه

میشه استویا استفاده کنم برا شیرین کننده‌؟

بعد میوه چیا میشه بخورم؟موز ایراد نداره.؟

خرما چی؟

ببخشید انقد پرسیدم

دکتر به من گفت لب مرزیمنم‌ بیخیال همش در حال شیرینی خوردن و برنج هستمنمیدونم چرا انگیزه ندارم واسه ...

۸۵ ناشتا ۱۲۰ دوساعت بعد غذا دیابت هست

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اولا که این دیابت نیس اگه واقعا رعایت کنید و شیرینیجات و غلات زیاد مصرف نکنید اصلا هیچ وقت دچار دیابت نمیشید 

بعدم اینکه مادر من ۱۸ ساله دیابت داره خدا رو شکر پیر و فرسوده نشده سه تا بچه داره که آخری نه ماهشه

2810