2777
2789
عنوان

پسری که باهاش حرف میزدم متاهل بود

420 بازدید | 44 پست

یه روز رفته بودم پاساژ ،  یه مردی دنبالم افتاده بود راستش خیلی مرد با نمکی بود و داخل طبقه رفتم تو یا مغازه و بعدش دیگه گمش کردم وقتی اومدم بیرون داشتم اسنپ میگرفتم که مرده اومد خیلی خیلی محترمانه گفت که ازت خیلی خوشم اومده منم گفتم که شرمنده 

خیلی اصرار کرد چرا دروغ بگم منم خوشم اومد ولی بهش گفتم آقا من کلا دوست پسر اینا نمیخوام گفت دوست معمولی مرده خیلی وعض مالیش خوب بود ماشینش جک بود

یه چند وقتی با هم حرف زدیم و هر وقت میدیدمش برام ولی کادو می‌خرید و نوتلا و گل اینا و واقعا ازش خوشم اومد یه روز که رفتم ببینمش رفت از مغازه چیزی بگیره گوشیش زنگ خورد نوشته بود خونه جواب ندادم دیدم بعدش پیام اومد کجایی عزیزم چرا جواب نمیدی اومدی خونه مرغ ۲ کیلو بخر 

بعدش دوباره زنگ زد و گذاشتم رو ایفون و هیچی نگفتم دیدم یا خانوم پشت گوشیه و میگه عزیزم بچه ها دلشون مرغ میخواد واسه ناهار فردا تموم شده 

بعدش سری پیاده شدم و رفتم بدون هیچ حرفی گفتم تو متاهلی گفت نه بهت توضیح میدم 

همونجا زدم تو گوشش و قطع رابطه کردم خیلی حس بدی دارم نمیدونم چیکار کنم 

دارم میمیرم از عذاب وجدان حس میکنم به هم جنس خودم خیانت کردم نمیدونم چیکار کنم 

دم غیرتتون گرم که زدین تو گوشش، دلم خنک شد❤️

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

خیلی حس بدیه واقعا حرومیا ی جوری رفتار میکنن ن زنه میفهمه ن دختره

متاسفانه جای زنش بودم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورم نشد داستانت ساختگیه.دو کیلو مرغ بخر؟ بدون اینکه صدا شوهرشو بشنوه یا سلام کنه.عزیزم بچه ها دلشون مرغ میخواد؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خیلی حس بدیه واقعا حرومیا ی جوری رفتار میکنن ن زنه میفهمه ن دخترهمتاسفانه جای زنش بودم

چیکار کنم دارم میمیرم از عذاب وجدان ، حس میکنم ج ندم با اینکه حتی بوسش نکردم

زنش خیلی گناه داشت کاری کردم بهش خیانت کنه خدایا

2810