2777
2789
احساس میکنم کار چیپی هست بودن آقایون تو نی نی سایت ناراحت نشین ها کلی گفتم هدفشون و نمییفهمم

برام جالب بود که خانوما بد آقایون و خیلی میگین 

البته تو ددی سایت هم خانوما هستن که مردونست اونجا 

مرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم خواستگاری رفتم چندبار تا از حقوق و اینا پرسیدن سریع بهمش زدم

خب چرا چکاریه من چون دخترم و شاغلم دوست دارم همسرم بعنوان مرد درآمدش بیشتر باشه که حس تامین کنندگی مرد رو داشته باشم بعدشم مگه آقایون انقدر ظاهر خانما براشون مهمه بده

خب یه آدم جمع طاهر و اخلاق و کار و پولشه مثلا آدم بگه من روحت و دوست دارم پولم نداشته باشی؟

بعدشم من خواستگارهای قبلیم تا میومدن حقوقشون و خودشون میگفتن به نظرم خیلی مسخرس آقایون ناراحت شن خب خانم شاید اگه در خودش نبینه که با درآمد طرف نتونه زندگی کنه جواب رد بده

خب چرا چکاریه من چون دخترم و شاغلم دوست دارم همسرم بعنوان مرد درآمدش بیشتر باشه که حس تامین کنندگی م ...

بنظر من الان ازدواج کم شده بنظرم بیشتر بخاطر همین  مادی گرا بودنه 

ناراحت نشین و قصد جسارت ندارم ، دختر چشم دل سیر نیست و پیدا نمیشه  اونم تو ایران همه مادی گرا و منفعت طلب شدن 

همیشه تو رویام و آرزوم ازدواج با یه غیر ایرانیه

مرد 

2810