دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه یکی بگه پولدار یعنی چی ؟به نظرم مثل خوشبختی از نظر هرکسی یه معنا دارهیعنی پول؟ ماشین؟ زمین و خو ...
حال خوب ، انرژی مثبت ، بعضیا انواع و اقسام بیماری هارو دارن ولی حالشون خوبه، بعضیا پدر مادر ندارن ولی حالشون خوبه ، بعضیا پول ندارن ولی حالشون خوبه و برکسش بعضیا پولدارن ولی مدام تو بدبختی دست و پا میزنن و از زندگیشون نا امیدن خوشبختی ینی احساس رضایت و هرکسی یک جور خاصی راضی میشه خود من رو پول و تجملات راضی میکنه و این یک مسئله شخصیه
ببین هیچ چی دیگه مثل قبلا نیست نمیدونم فقط من اینجوریم یا بقیه هم همینن انگار غم ها خیلی عمیق و ریشه ...
قدیما حتی فقیرا هم خوشحال بودن یادمه همه می خندیدن کمتر به نداشته هاشون فکر می کردن اصلا غصه نداری رو نداشتن با اینکه هیچی نداشتن هیچ وقت شکایت نمیکردن نمیگفتن نداریم من حتی یک بار خونشون بودم تو بچگی سفرشون پره نون خشک بود که ته مونده یه هفته بود همونو خالی خالی می خوردن ولی خوش بودن دلم برا اون روزا به شدت تنگه اون آرامش رو می خوام