2777
2789
عنوان

اصرار میکنه بیا ببینمت دلم برات تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
خب شهرمون کوچیکه ما رو با هم ببینن برای من بد میشه. منم تز ماشین میترسم. کاری نکنه😑

خوبه میترسی و میخوای بری

از کجا میدونی چهارنفر و تو صندوق قایم نکرده خفتت کنن؟ از کجا میدونی در و قفل نکنه خودش حرکتی بزنه؟  باید که بری کافه

شهرتون انقد کوچیکه؟ که دوتا کافه نداره، پس باهاش نرو

اگه خیلی میخوادت تشریف بیاره خاستگاری

چون تو ماشین فضا هست هرکاری بخواد بکنه. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
هر روز بهش میگم‌بهم نمیایم میگه تو مال منی. پدر بچه هات میشم. منم باهاش حرف میزنم راستش. دلم داره می ...

فقط مواطب باش شیاد نباشه دختر خواهرم تو سن ۲۳سالگی شوهرش تصادف کرد رحمت خدا رفت شوهرش اموال زیادی داشت و یکی باهاش دوست شد تلفنی حرف می‌زد و مدام میگفت عاشقت هستم و فلان تا جایی که سو استفاده از دختر خواهرم کرد و دختر خواهرم ۶النگو داشت فروخت و پولش داد برا این آقا یعنی ازت قرض گرفتم و بعد گورش گم کرد و ما بخاطر ترس از ابرو ریزی جلو خانواده شوهرش نتونستیم کاری کنیم که پول پس بگیره داخل ماشین اصلا نرو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه میترسی و میخوای بریاز کجا میدونی چهارنفر و تو صندوق قایم نکرده خفتت کنن؟ از کجا میدونی در و قفل ...

نه دیگه تا این حد. بابا سه سال دوست پسرم بود کلی باهاش گشتم و بهش اعتماد دارم. ولی الان دیگه من بچه دارم آشنا ببینه برام بد میشه چون فعلا نمیخوام ازدواج کنم. خب کجا برم؟کوچیک که نیست کلی کافه و رستوران داره. اگر آشنا ببینه چی. 

حول و حوش ۴۰.هر دو. عشق اولمه. میشناسمش تقریبا

حس خاصیه بنظرم 

ولی زود نگو خوبه هیچکی از ذات کسی خبری نداره فقط جاهای خلوت نری باهاش یمدت باهاش حرف بزن خودت که ماشاالله پخته ای

فقط مواطب باش شیاد نباشه دختر خواهرم تو سن ۲۳سالگی شوهرش تصادف کرد رحمت خدا رفت شوهرش اموال زیادی دا ...

چقدر بدجنس بوده خدا لعنتش کنه. بله از این جور ادمها زیاد. نه طرف من از اینا نیست. میشناسمش. قبل ازدواجم سه سال عاشقانه با هم بودیم ولی نشد بهم برسیم. یکبار تو ماشین دیدمش. فقط پنج دقیقه.خیلی کوتاه بود. دلم میخواد یه جایی راحت ببینمش و حرف بزنیم ولی میترسم

حس خاصیه بنظرم ولی زود نگو خوبه هیچکی از ذات کسی خبری نداره فقط جاهای خلوت نری باهاش یمدت باهاش حرف ...

نمیگم خیلی خوبه. ولی فکر نکنم بد هم باشه. واسه خودش اسم و رسمی داره تو شهرمون.