2777
2789

مربیم خانومه بعد روز اول که رفتم مدیر آموزشگاه گفت چون سرش خلوته بهتره و بهتر باهات کار میکنه الان هنوز جلسات اولمه واقعا توضیح میده حتی برام با نوشتن یادداشت میکنه سرشم تو مدت زمانی که داریم رانندگی می کنیم تو گوشی نمیبره

ولی حس می کنم همش استرس ماشینشو داره فرمونو قشنگ کامل نمیده دستم خودم بپیچونم انگار همش کلاجو و ترمزو میگیره حس میکنم خودم رانندگی نمیکنم کلا تو کلاج گرفتنم مشکل دارم چندبارم برام توضیح داده اما بازم مشکل دارم

بهم میگه خیلی کلاج میگیری

بعد من خودمم کلا ادم استرسی هستم جلسه اول خوب بودا اما الان باهاش احساس راحتی نمیکنم همش نگرانم خانوم خوبیه ها اما نمیدونم 

اول مربی زن باید انتخاب اخرت باشه

دوم جلسات اول همینه کم کم راه میافتی

سوم با کسی برو ک دلش برای ماشینش نسوزه و ماشینشو در اختیارت بذاره

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر منم از کلاساش چیزی نفهمیدم حتی از ۱۲ جلسه ۵ جلسشو بیشتر نرفتم چون نمیفهمیدم خودت تمرین کن کلا همشون همینجورین بیشتر کلاچ ترمز خودشون میگیرن همشون ماشینشون براشون مهمه شهری هم بار سوم قبول شدم 😂

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
اول مربی زن باید انتخاب اخرت باشهدوم جلسات اول همینه کم کم راه میافتیسوم با کسی برو ک دلش برای ماشین ...

دقیقا حس میکنم خیلی نگرانه ماشینشه اون روز که برای انتخاب مربی رفتم یه اقایی بود همه میخواستن باهاش بردارن اما میگفت وقتاش پره دیگه هنرجو قبول نمیکنه 

حالا میگم شاید اون بهتره برم با اون عوض کنم بنظرت؟ 

حس میکنم مربیای اقا کمتر سر ماشین میترسن

دقیقا حس میکنم خیلی نگرانه ماشینشه اون روز که برای انتخاب مربی رفتم یه اقایی بود همه میخواستن باهاش ...

دقیقا مردا هم دل نسوز یادت میدن مث زنا غصه ماشین نمیخورن

دوم با اقا برو

حتی اگه سرش شلوغ باشه 

چون اقا جرات و جسارت یادت میده

یادت میده نترسی و سبقت بگیری

یادت میده نترسی و راه بگیری برای خودت

زنا راه گرفتن یادت نمیدن همش میترسن تصادف کنی ولی مردا نه 

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
سخت نگیر منم از کلاساش چیزی نفهمیدم حتی از ۱۲ جلسه ۵ جلسشو بیشتر نرفتم چون نمیفهمیدم خودت تمرین کن ک ...

اقا تا اقا داریم

مربی من عالی بود 

هر جلسم فقط یه ساعت باهام کار میکرد نه دو ساعت

ولی یه ساعت بشدت مفید

دقیقا مردا هم دل نسوز یادت میدن مث زنا غصه ماشین نمیخورندوم با اقا بروحتی اگه سرش شلوغ باشه چون اقا ...

ازونور بابام میگه نه مربی مرد میخوای چیکار گرفتار شدم بخدا😂 همراهت باید چندسال باشه؟ خوده پدرمم میتونه باشه؟ 

یعنی مربی اقام همینطوره😕😭 خو اینطور که فایده ندارن

ن آقا بهتره اگر میتونی آقا بردار 

ولی شنیدم ک آقا هم همینطوره زیاد کلاچ ترمز میگیره جز اینکه خودت بگی بهشون چنتا از دوستام با آقا برداشتن میگفتن ک خودمون اینجور موقعیتا بهشون میگفتیم شما پاتون بردارید خودمون بریم 😂

اقا تا اقا داریممربی من عالی بود هر جلسم فقط یه ساعت باهام کار میکرد نه دو ساعتولی یه ساعت بشدت مفید

این خانومه خوبه توضیح میده ها ولی انگار هیچی نمیفهمم  از صحبتاش بیشتر دوست دارم تو حرکت بهم یاد بدن که عملی یاد بگیرم ولی خانومه بیشتر تئوری توضیح میده 

اقا تا اقا داریممربی من عالی بود هر جلسم فقط یه ساعت باهام کار میکرد نه دو ساعتولی یه ساعت بشدت مفید

ارع آقا در کل خوبه 

برا من شوهرم نذاشت خانم برداشتم جلسه پنجوم دور برگردون حواسم نبود پامو از کلاچ برداشتم یه جوری سرم داد زد دیگه نرفتم باهاش بحثم شد 

2810