2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم پیام نمیده

261 بازدید | 26 پست

سلام دوستان یه آقای ۳۲ ساله اومدن خواستگاری در مرحله شناخت و رفت آمد هستیم. تا الان یکبار همدیگه رو دیدیم. قرارع پنجشنبه برای جلسه دوم ملاقات داشته باشیم. این آقا اصلا به من پیام نمی‌ده. یکی دوبار من زنگ زدم و گفته شرمنده که سرم شلوغه و زنک نمی‌زنم. بهش گفتم چرا پیام نمیدی گفت دوست ندارم تا چیزی رسمی نشده خیلی چت کنیم که برای شما دردسر نشه. 

خیلی از این بابت ناراحتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر تا قبل رسمی شدن باهم صحبت نکنید پس چطور همدیگه رو بشناسید ک رسمش کنید؟ :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

دوستت نداره...باهاش ازدواج نکن من که شوهرم تو نامزدی هر نیم ساعت یه بار زنگ میزد الان بعد هشت سال زورش میاد زنگ بزنه اینکه از اول اینجوری داره شروع میکنه چن سال از زندگیتون بگزره افسردگی میگیری

دوستت نداره...باهاش ازدواج نکن من که شوهرم تو نامزدی هر نیم ساعت یه بار زنگ میزد الان بعد هشت سال زو ...

☹️☹️☹️ راست میگی ؟؟منم انتظار ندارم دوستم داشته باشه. چون خواستگاری سنتی بوده

2810