2777
2789
عنوان

بسته پستی

50 بازدید | 6 پست

بچها لطفا اگر کسی اطلاع درباره بهم کمک کنه 

من میخام انلاین شاپ لوازم ارایشی بزنم تاحالا بسته ارسال نکردم بخاطر همین اطلاع ندارم من میتونم خودم برای بسته بندی  کارتن بخرم بسته بندی کنم تو خونه اطلاعات مشتری بنویسم بعد ببرم تیپاکس پست کنه 

یا نه خودشون اونجا بسته بندی میکنند ؟ هزینه بسته بندی خودشون چقدر همین کارتون

اخه دیدم بعضی از بچها گفتند ما بسته بندی کردیم خودمون قبول نکردند 

اگر کسی اطلاع داره بهم بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یعنی من بسته بندی خودم نکنم محصولات با مشخصات ببرم اداره پست اونجا خودشون بسته بندی میکنند؟

دیگه شما برای کیفیت دادن به کارت باید خودت هم یه بسته بندی کنی

نمیتونی که جنس رو همینطوری پرت کنی بقل مسئول پست  (:

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

سلام عزیزم 

اولش چن بار ببر تیپاکس یا پست همونجا خودت چسب و کارتون هم همرات ببر که نخای هزینه پست بدی ،چن بار که دیدن و آشنا شدن با کارات دیگه توی خونه بسته بندی کن،

برنامه صا پست رو هم روی گوشی نصب کن تمام مراحل رو انجام بده که دیگه نخای آدرس خودت رو روی بسته بنویسی،هم زمان بر هست،همین که شماره موبایلت رو دیگه نمی نویسی روی بسته ها که مزاحمت برات ایجاد بشه،راحت کد میده دیگه همیشه کد مینویسی،فقط برای تیپاکس باید حتما شماره موبایل باشه، از صا پست هم اون تعداد کمتر رو بزن مثلاً یک‌ماهه ،یا دو الی سه ماهه